2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بهم گفت کُپک

| مشاهده متن کامل بحث + 132381 بازدید | 1225 پست

عزیزم دیگه داغ پشت دست شوهرت گذاشتی کمکت نکنه ... حالا فردا بچه دارشدی آرزو بدل میمونی برات ی لیوان بشوره...یعنی چی رو وسایلم حساسم این ندید بدید بازیاچیه اههههه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خاطر یه فنجون دعوا درست میکنی!!!! مسائل جدی ترو چیکار میکنی ؟راست میری دادگاه؟ اولش مقصر خودتی پس فردا تو خونه ات بچه ات یه چیزو بشکنه حتمأ قیامت میکنی؟مثلا میخوای بگی تو خونه مون تا حالا هیچی نشکسته ؟؟ من ۵۰ تا چینی و استکان تا حالا تو خونه ام شکسته فقط وقتی میشکنه میگم مواظب باشید تو دست وپاتون فرو نره تا جارو برقی بیارم.رفع بلا هم هست با این دید نگاه کن.حساسیتت رو بزار کنار. معنی فحش شوهرتم نمیدونم حقیقت.

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

واي چقد بچه بازي در اوردين 🤢 چند سالتونه؟ اينا چيه بهم ميپريد  شكست كه شكست ميخواد طلا باشه ...

حتما تاپیک بعدی منو بخونید تا معنی بچه بازی رو متوجه بشید 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
به نظر خودت الان که آروم‌تری اون فنجون حالا اینقد ارزش داشت ؟؟؟؟

لطفا دو دقیقه وقت بذار تاپیک بعدی منو بخون لطفا 

حرکتت انقدر بد بوده ک شوهرت هر رفتاری کنه حق داره  انصافا من جای همسرت بودم سفر رو کنسل میکردم ...

ولی من الان سفرم 🥲✌️