2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بهم گفت کُپک

| مشاهده متن کامل بحث + 132381 بازدید | 1225 پست

یعنی چی ک بخاطر چنتا فنجون این رفتارارو داشتی 

کارت خیلی زشت بوده خیلی شلوغش کردی 

ارزششو داره همسرتون و کسی ک دوسش داری رو بخاطر  ی فنجون انقد ناراحت کنی 

و بدتر اینکه زنگ زدی به خانوادت اینجوری گفتی ///:

البته ک حرف شوهرتم درست نبوده اما اول شما مقصری واقعا /:

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون روی وسایلم حساسم گفتم اگه پیدا نشه فکرم درگیرش میشه 

مقصر خودتی خودتی سر یک فنجان دعوا راه انداختی به هیچی هیچکس توجه نکردی تازه به مادر و داداشت هم زنگ زدی اگه انقدر حساسی ازدواج نمیکردی یا از فنجان های کریستالت استفاده نمیکردی 

کار همسرت هم خوب نبود اما شما شروع کردید 

سگ

واي چقد بچه بازي در اوردين 🤢

چند سالتونه؟

اينا چيه بهم ميپريد 

شكست كه شكست ميخواد طلا باشه از قصد كه نشكوند نميخواست كه لجتو در بياره

خيلي بايد رو خودت كار كني تا پخته بشيد

فعلا زوده اصلا به بچه فكر نكنيد با اين رفتارها

بچه مسئوليت ميخواد 

در اينحور مواقع بله ادم ناراحت ميشه ولي چيز شكستني ميشكنه ديگه ...بايد پشت همسرت درميومدي نه پشت يه تيكه شيشه بي ارزش ....اين همسرته كه برات ميمونه نه اون شيشه😑

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
واي چقد بچه بازي در اوردين 🤢 چند سالتونه؟ اينا چيه بهم ميپريد  شكست كه شكست ميخواد طلا باشه ...

بنظرم از خانواده همسر دور باشيد براي هردوطرف بهتره اونارو حرص ندين اونا شادن كه بچه هامون سروسامان گرفتن 😐 و كلي حرف پشت سرت نزار بزنن....طوري زندگي كن الگوي بقيه باشي ...صداتو كسي نشنوه ....دادو فرياد چيه ...شخصيت و متانت زن چي شد ؟؟؟؟ اروم باش نفس عميق بكش صحنه رو ترك كن تا ده بشمار ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز