2777
2789

از وقتی خونریزی کردم و بیمارستان بستری شدم و بعدشم استراحتی شدم، زندگیم از تعادل خارج شده.

به خاطر پله های زیاد نتونستم برم خونه خودم و اومدم خونه مادرم، بعد نزدیک یک ماه و نیم همسرم خونه رو عوض کرد و شب عید رفتم، هنوز خونه کار داره، هنوز پر از خاکه و وسایل چیده نیستن و یه سری کار ساختمونیشم مونده، چون پول کم آورده نمیتونه کارگر بگیره و یواش یواش داره تنهایی کاراشو میکنه و منم با این وضعیتم دکتر گفته نباید کار بکنم اصلا....

همسرم به من گفت دوباره برم خونه مادرم تا خونه رو تکمیل کنه.

خونه مادرم از نظر تغذیه و رسیدگی به من عالیه، مشکلم اینه تو تعطیلات داداشام با بچه هاشون میان اینجا و کلا ۶ تا برادرزاده پسر دارم که خیلی شیطونن و اینقدر داد میزنن انگار دارن به سرم پتک میزنن.

میگرنم عود میکنه، سوزش معده هم دارم و نیاز به سکوت و آرامش دارم.

این بچه ها تا ساعت یک شب بیدارن درحالیکه من و همسرم عادت کرده بودیم ۱۱ بخوابیم.

مادرم همش میگه تحمل کن و همینجا بمون ولی واقعا سختمه, بهشون میگم یه کم ساکت تر باشین، بچه ها یا مادراشون ناراحت میشن و میگن بچه خودت بیاد از همه بدتر میشه...

غیر از عیدا هم از چهارشنبه عصر تا جمعه شب اینجا هستن،  خونشون نزدیکه ولی واسه اینکه بچه هاشون باهم بازی کنن ، میان اینجا...

اینم اضافه کنم که مادرمم خودش از دست سر و صداشون عاصیه چون دائما داد و جیغ میزنن

برو خونه مادر شوهر بالاخره نوه اونا هم هست

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مادر شوهرت چی؟ شلوغه؟ منم دو هفته خونه مادرم بودم فرار کردم 🙄 به شوهرت بگو اتاق خواب و آشپ ...

اونجا شلوغ تره

داره آماده می‌کنه ولی مشکل تعطیلات که شلوغ که آماده نمیشه

باورتون میشه تا همین الان صدای داد برادرزاده ام میاد که داره داداشمو صدا میکنه، نمیتونم بخوابم.