2777
2789
عنوان

اگه همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 23 پست

من کلا با همچین مردی نمیتونم ازدواج کنم 

ولی خب اگر ازدواج کردم هم نمیتونم تسلیم خواستش بشم و احتمالا زندگیم دچار مشکل بشه یا حتی از هم بپاشه

من با توجه به شخصیتم نمیتونم با همچین شخصی زندگی کنم ولی (مثلا)ممکنه بتونم با یه مرد لجباز کنار بیام 

شما هم با توجه به شخصیت خودتون باید ببینید میتونید با این اخلاق بد همسرتون کنار بیاید یا نه چون هیچ آدمی بی عیب و نقص نیست و با هرکس دیگه ای هم ازدواج میکردید باید با عیب و نقص هاش هم کنار میومدید این وسط فقط عیب و نقص های ادماس که متفاوته و باید ببینید میتونید با کدوم کنار بیاید بر حسب شناختی که از خودتون دارید، خودتون بهتر از هر کس میدونید که باید چطوری رفتار کنید تا از پس این مسئله بربیاید 

یه مدت به خودتون استراحت بدید و سعی کنید به یه تصمیم خوب برسید و بعد با همسرتون صحبت کنید ببنید اون نظرش چیه درباره افکارتون

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

پیامبر اکرم حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمودند: هر گاه زنی در حالی که آرایش کرده و معطر است از خانه‌اش خارج شود و همسرش از این عمل او خشنود باشد برای آن همسر برابر هر قدمی که آن زن برمی‌دارد خانه ای از آتش ساخته می‌شود.

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشش سابق ادامه میدم 

اهمیت نمیدم 

چشم اش باز میکرد می دید قبل عقد کور نبود ک

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
غیرت این نیست

دوست عزیزم به فرموده پیغمبر صلوات الله علیه از مصادیق غیرت مرد  همینه .من جای شما بودم کمی رعایت می کردم که حساسیتت همسرتون کمتر بشه .معمولا اوایل ازدواج این نوع تنش ها بین همسران هست .باید با سیاست برای آرامش زندگی تون تلاش کنید .همسر شما خواسته نابجایی ندارند منتها به شما هم حق می دم که سبک پوشش تون از ابتدا همین بوده وشما رو این طور انتخاب کردند .

مانتو های بلند بسیار زیبا وشیک خیلی زیاده تو مزون ها ..می تونین در عین شیک بودن کمی به دل همسرتون هم رفتار کنید .ان شالله زندگی سراسر خوشی وآسایش و آرامش داشته باشید ناز بانو جان‌

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین عزیزم من خودم همسرم خیلی گیر میده

ولی خب تا جایی که میتونم حرفشو گوش میدم ولی از درون بعضی وقتا آنقدر خشمگین و عصبی میشدم از دستش  که نگو

چون من پوششم همیشه یه شکل بود و اون هم اینو دیده بود و مشکلی نداشت اولش یا بیان نکرد نمیدونم بهرحال که تو زندگی شرایط عوض شد

یه پیشنهادی دارم برات که خودم دیگه قلبم آروم گرفته تو این مساله

اینکه بدون پوشش تو شاید از نظر تو که یک خانم هستی و همچنین بنظر بقیه خانم های اطرافت کاملا نرمال باشه ولی اصولا آقایون بسیار متفاوت تر از ما به تیپ و لباس و ... نگاه میکنن

پیشنهادم بهت اینه که اگر دوست داری بشین باهاش دقیق صحبت کن ببین چرا حساس میشه به بعضی لباسهات

اینطوری  هضمش برات راحتتره و اصلا خودت دیگه دلت میخواد رعایت کنی

من قبلا احساس  می‌کردم فقط یه امل هستم وقتی به حرف شوهرم گوش میدم توی پوشش. الان میفهمم چقدر ارزشم بیشتر حفظ میشه با رعایت نکاتی که یه مرد بهم گوشزد میکنه در. برابر نگاه همجنس خودش