2777
2789
عنوان

اگه همسرتون

647 بازدید | 23 پست

مدام به لباس پوشیدنتون گیر بده 

طوری که تبدیل به تنش توی خونه شده باشه 

چیکار میکنید ؟

اینم درنظر بگیرید لباس‌پوشیدن شما مثل زمان مجردیتون هست و تغییری نکرده گیر الکی میده 

فردا کارتشو برمی‌داری میری چندتا مانتو بلند میخری؟؟؟ 

به پوشش خودت ادامه میدی 

به خدا درمونده شدم از دستش 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

اگه واقعا اخلاقیاتش خوب باشه و مرد زندگی یه قدم براش برمیدارم

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا اخلاقیاتش خوب باشه و مرد زندگی یه قدم براش برمیدارم

قدرشناس نیست 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

من باشم کاری میکنم که نتیجش ارامش زندگیم باشه 

یه ثانیه هایی رو دارم میگذرونم که با هیچ کلمه ای نمیتونم تلخیشو بیان کنم نمیدونم چی شد ته قصم به اینجا رسید منی که همیشه از خدا خیر خواستم.گفتن یه سری حرفا اسونه ولی درعمل ادم هر ثانیه هزار بار جون میده . فراموش کردن واقعا سخته خیلیییی🥲

قدرشناس نیست 

😶😶😶

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خیلی خوبه این نشون میده ک روت خیلی غیرتیه و مثل اون مردایی که از ب نمایش گذاشتن خانم هاشون لذت میبرن ...

غیرت این نیست