123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 عنوان کنکوری بیا باهم بخونیم📚🤝🏼 225 بازدید | 43 پست پارت درسی میزارم اگر کنکوری هستی و الکی پلاسی اینجا بیا باهم درس بخونیم🦋بعد از انجام هرپارت یه کوچولو استراحت و بعدش میرم پارت بعدی🍀 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱 1403/01/02 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasii752 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 مشاور خوب کسی میشناسه هرجا باشه آنلاین میخوام؟ به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 ◽پارت اول ۲۲:۴۵ تا ۲۳:۴۵ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 مشاور خوب کسی میشناسه هرجا باشه آنلاین میخوام؟ آنلاینی ها خیلی خوب نیستن زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
yasii752 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 روش درس خوندنت چه شکلیه؟ به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
yasii752 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 آنلاینی ها خیلی خوب نیستن آخه حضوری وقت گیره به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 روش درس خوندنت چه شکلیه؟ واسه چه درسایی؟من رشتم تجربیه زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 من میام 🤝🏼😍 زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 آخه حضوری وقت گیره خب اگر میخوای مفید باشه وقتگیر هم میشه دیگ اگر مشکلت جدی نیست یا سوالی داره از کنکوری های اینجا یا سایت قلمچی بپرس جواب میدن زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
yasii752 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 واسه چه درسایی؟من رشتم تجربیه منظورم اینه که چه ساعتایی درس میخونیمن چون ماه رمضونه بعد از سحری تا ساعت سه درس میخونم به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 بچهها کسی کانال درسی برای تجربی داره بهم بگه برای چه چیزی کانال رو میخوای؟من کانال زیاد دارم زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
yasii752 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 746 خب اگر میخوای مفید باشه وقتگیر هم میشه دیگ اگر مشکلت جدی نیست یا سوالی داره از کنکوری های&nbs ... من فقط یه برنامه میخوام برای جمع بندی دهم یازدهم از تابستون میخوام شروع کنم به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
123_elysian مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6080 منظورم اینه که چه ساعتایی درس میخونی من چون ماه رمضونه بعد از سحری تا ساعت سه درس میخونم اهامعمولا شبا تا ۲_۳ بعدش هم از اونور ساعت ۱۲ شروع میکنمساعت منظمی ندارم متاسفانه زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱