2777
2789
عنوان

کنکوری بیا باهم بخونیم📚🤝🏼

225 بازدید | 43 پست

پارت درسی میزارم اگر کنکوری هستی و الکی پلاسی اینجا بیا باهم درس بخونیم🦋

بعد از انجام هرپارت یه کوچولو استراحت و بعدش میرم پارت بعدی🍀

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

◽پارت اول 

۲۲:۴۵ تا ۲۳:۴۵

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور خوب کسی می‌شناسه هرجا باشه آنلاین میخوام؟

آنلاینی ها خیلی خوب نیستن

روش درس خوندنت چه شکلیه؟

واسه چه درسایی؟من رشتم تجربیه

آخه حضوری وقت گیره

خب اگر میخوای مفید باشه وقتگیر هم میشه دیگ 

اگر مشکلت جدی نیست یا سوالی داره از کنکوری های  اینجا یا سایت قلمچی بپرس جواب میدن

واسه چه درسایی؟من رشتم تجربیه

منظورم اینه که چه ساعتایی درس میخونی

من چون ماه رمضونه بعد از سحری تا ساعت سه درس میخونم

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
بچه‌ها کسی کانال درسی برای تجربی داره بهم بگه

برای چه چیزی کانال رو میخوای؟من کانال زیاد دارم

خب اگر میخوای مفید باشه وقتگیر هم میشه دیگ  اگر مشکلت جدی نیست یا سوالی داره از کنکوری های&nbs ...

من فقط یه برنامه می‌خوام برای جمع بندی دهم یازدهم از تابستون می‌خوام شروع کنم

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
منظورم اینه که چه ساعتایی درس میخونی من چون ماه رمضونه بعد از سحری تا ساعت سه درس میخونم

اها

معمولا شبا تا ۲_۳ بعدش هم از اونور ساعت ۱۲ شروع میکنم

ساعت منظمی ندارم متاسفانه