دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
میخوای با هم درس بخونیم من از بعد از سحری شروع میکنم تا ساعت سه بعد از ظهر؟اما چون کسی باهام نیست در ...
انسانی ای؟
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
فردا از ظهر میذارم🥲 ساعت خوابم بهم ریخته واسه همین
الان نیاز دارم بخونم از برنامم عقبم ولی سر و گردنم درد میکنه🥺
اره صبحا خیلی بهتره ولی لعنتی عادت کردم مهمون زیاد میاد خونمون اصن سخته درس خوندن روش ات چیج ...
ساعت ۳ ظهر مهمون نمیاد که
من یه ساعت بعد از سحری شروع میکنم به درس خوندن دو ساعت مفید درس میخونم ربع ساعت استراحت میکنم دوباره دو ساعت درس ربع ساعت استراحت تااا ساعت ۳ بعد از ظهر دیگه بستگی به توانت داره
به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️