2777
2789
عنوان

کنکوری بیا باهم بخونیم📚🤝🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 43 پست

چرا شبا پارت بندی میذاری‌؟

من شی خوان نیستم خب🥺

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها معمولا شبا تا ۲_۳ بعدش هم از اونور ساعت ۱۲ شروع میکنم ساعت منظمی ندارم متاسفانه

اگه منظم باشه خیلی بهتره منم شبا درس میخوندم ولی تجربه که کردم صبحا خوندنم مفیدتر بود 

اگه دوست داری بیا با همین روش منو بریم اگه راحتی البته 

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
من فقط یه برنامه می‌خوام برای جمع بندی دهم یازدهم از تابستون می‌خوام شروع کنم

ببین من هزارتا مشاور داشتم

برنامه خاصی نداره که

جدول برنامه ریزی بگیر،هر روز اختصاصی ها با اولویت دوازدهم+عمومی هارو بخون

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

چرا شبا پارت بندی میذاری‌؟ من شی خوان نیستم خب🥺

میخوای با هم درس بخونیم من از بعد از سحری شروع میکنم تا ساعت سه بعد از ظهر؟اما چون کسی باهام نیست درس بخونه پیوسته نمیخونم بیا رقابتی درس بخونیم

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
اگه منظم باشه خیلی بهتره منم شبا درس میخوندم ولی تجربه که کردم صبحا خوندنم مفیدتر بود  اگه دوس ...

اره صبحا خیلی بهتره ولی لعنتی عادت کردم

مهمون زیاد میاد خونمون اصن سخته درس خوندن 

روش ات چیجوریاست؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ببین من هزارتا مشاور داشتم برنامه خاصی نداره که جدول برنامه ریزی بگیر،هر روز اختصاصی ها با اولویت ...

نه آخه مشاور باشه بهش گزارش بدی بهتره اینطوری مجبور میشی درس بخونی من باید زور بالا سرم باشه😂

میخوای با هم درس بخونیم من از بعد از سحری شروع میکنم تا ساعت سه بعد از ظهر؟اما چون کسی باهام نیست در ...

انسانی ای؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چرا شبا پارت بندی میذاری‌؟ من شی خوان نیستم خب🥺

فردا از ظهر میذارم🥲

ساعت خوابم بهم ریخته واسه همین 

فردا از ظهر میذارم🥲 ساعت خوابم بهم ریخته واسه همین 

الان نیاز دارم بخونم از برنامم عقبم ولی سر و گردنم درد میکنه🥺

اره صبحا خیلی بهتره ولی لعنتی عادت کردم مهمون زیاد میاد خونمون اصن سخته درس خوندن  روش ات چیج ...

ساعت ۳ ظهر مهمون نمیاد که

من یه ساعت بعد از سحری شروع میکنم به درس خوندن دو ساعت مفید درس میخونم ربع ساعت استراحت میکنم دوباره دو ساعت درس ربع ساعت استراحت تااا ساعت ۳ بعد از ظهر دیگه بستگی به توانت داره 

آره

امسال کنکور داری! 

امسال کنکور داری! 

نه یازدهمم می‌خوام درسایی که برا نوبت اول نخوندم رو بخونم و بقیه رو مرور کنم اگه وقت شد