2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله

حتما اضطراب را پیگیری کنید درمان کنید چون خود این اضطراب سوزش معده هم میاره بعد پانیک میشه و وسواس فکری و ترس از جمع و ترس از مریضی  و افسردگی و خیلی بد میکنه حالتون را 😇 خود به خودم خوب نمیشه اگر علائم جسمانی مثل تپش قلب و اینا داده .. قرص اعصاب هم اگر لازمه آدم باید بخوره منم هی می خواستم با ورزش، و طب سنتی و ذکر و اینا خوب کنم نشد که نشد تبدیل شد به پانیک  اشتباه کردم با اون روش ها به تنهایی خوب نشد همون اول باید می رفتم  دکتر اعصاب با اون روش ها خوب نشد منم در اثر فشار عصبی دچار اضطراب شدم و خیلی اذیتم کرد باید حتما رفت روانپزشک و درمان کرد... 

الان چطورین؟؟استرس و اضطرابتون رفع شده؟

تازه شروع کردم دیگه داشتم می مردم 😅نمی دونستم مشکلم پانیک است فکر می کردم بیماری قلبی یا گوارشی دارم... الان فهمیدم پانیک گرفته بودم حالا دارم می خورم ببینم کی خوب میشه میخوام برگردم به حالت قبلم هیچ چیم نبود... 

تازه شروع کردم دیگه داشتم می مردم 😅نمی دونستم مشکلم پانیک است فکر می کردم بیماری قلبی یا گوارشی دار ...

خدا بهتون سلامتی بده..تو این ماه عزیز دعا کنین توروخدا❤️

خدا بهتون سلامتی بده..تو این ماه عزیز دعا کنین توروخدا❤️

محتاجیم شما هم منو دعا کنید اگر تازه مشکلاتتون شروع شده حتما درمان را پیگیری کنید به حرف دیگران گوش ندهید میگن قرص اعصاب نخورید یا فکر کنید خودش خوب میشه... حالت تهوع سوزش معده را اگر قبلا نداشتید به دکترتون بگید یا میگه رفع میشه یا دارو تون را عوض میکنه ولی حتما اگر اضطراب به جسم زده حتما درمان دارویی میخواد خود به خود یا با مشاوره تنها  خوب نمیشه اشتباه منو انجام ندید فکر کنید با ذکر و ورزش یا طب سنتی خوب میشه 😄

سلام استارتر شما خوب شدید با این قرص؟

سلام..خیلی خیلی خیلی بهتر شدم...من فقط کارم گریه بود از بس که استرس و اضطراب داشتم..اما الان خیلی بهترم و دکترم یواش یواش داره دزشو کم میکنه

سلام..خیلی خیلی خیلی بهتر شدم...من فقط کارم گریه بود از بس که استرس و اضطراب داشتم..اما الان خیلی به ...

خداروشکر الان چند وقته میخورید  و چه دوزی؟ کنارش مشاوره هم رفتید یا درمان دارویی فقط انجام دادید

منم حدود ۲۰ روزه بهتر شدم خداروشکر منم خیلی حالم بد بود تو خونه نمی‌تونستم بمونم

کاربری قدیمم
خداروشکر الان چند وقته میخورید و چه دوزی؟ کنارش مشاوره هم رفتید یا درمان دارویی فقط انجام دادیدمنم ...

من اول روزی دوتا یکی شب یکی روز با دوز پنجاه می‌خوردم..الان شده روزی یکی با دوز پنجاه..تقریبا شش  هفت ماهه