من اول روزی دوتا یکی شب یکی روز با دوز پنجاه میخوردم..الان شده روزی یکی با دوز پنجاه..تقریبا شش هف ...
اوایل مصرفش اینطوری بودید ک یه روز خوب باشید یه روز بد؟
من الان اینطوری ام یه روز بهترم یه روز بدتر امروز دوباره حالم بد شد البته پریود هم شدم نمیدونم اونم تاثیر میزاره یا نه ..شاید منم لازم باشه دوزشو زیاد کنه دکتر
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه دوری مصرف می کردید فقط همین دارو رو خوردید؟من صبح ها بیدار میشم همش گریه می کنم
نگران نباش..بخدا حال من خیلی بد بود،،از غذا افتاده بودم میکروب معده هم داشتم به اضافه اضطراب یعنی میمردم و زنده میشدم.کارم فقط گریه بود و میگفتم من سرطان دارم و میمیرم و بچه هام میمونن..دوبار دکتر اعصاب رفتم از ترس اعتیاد به قرصای اعصاب..سرخود نخوردم...بار سوم که رفتم دکترم خیلی باهام صحبت کرد گفت سرما میخوری دارو نمیخوری؟ویتامین بدنت کم باشه دارو نمیخوری؟پس به اینا هم مثل داروهای ویتامین نگاه کن..بعد یه مدت قول میدم حالت خیلی بهتر بشه و کم کم با کمک هم کم میکنیم