2777
2789
الان شش ماهه اضطراب میگیرم...همش میترسم اتفاق بدی برام بیافته و بچه هام بی مادر بمونن..لکنت پسرم خوب ...

خب ببین خداروشکر کن که خدا پسرت رو خوب کرد...به نظرم تا عادت نکردی نخور.به جاش نماز بخون قرآن بخون ازخدا کمک بخواه داروی تقویتی بخور...الان ماه رمضونه ازخدا کمک بخواه‌‌..برو مسجد بگرد تفریح کن مطمئن باش وقتی خدا پسرت رو خوب کرده خودتم خوب میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خوابتو بهم ریخت؟

خوابم روداغون کرد حتی بعد یکسال هنوز خوب نشده خوابم...معدم رو کامل بست...سوزش پشت بودن داشتم...دیگه نخوردم پرتش زدم.بخدا داغونم کرد...من نمی‌دونم چرا بی دلیل اینجور شدم

خب ببین خداروشکر کن که خدا پسرت رو خوب کرد...به نظرم تا عادت نکردی نخور.به جاش نماز بخون قرآن بخون ا ...

امیدوارم..اما میدونم که نمیشه...اضطرابم شدیده...تا جاییم کوچیک ترین دردی میگیره بدترین فکرا میاد به ذهنم..تپش قلب شدید میگیرم.‌اشتهام صفر میشه

امیدوارم..اما میدونم که نمیشه...اضطرابم شدیده...تا جاییم کوچیک ترین دردی میگیره بدترین فکرا میاد به ...

من اشتهام صفربودش بخدا چندکیلو کم کردم لاغرشدم...کم کم استهلاک خوب شد...تو جمع میری یا بازار اینا خوبی؟

شما برای چی مصرف کردی؟؟؟

من بی دلیل یه روز ناگهانی سرگیجه گرفتم انگار فشارم افتاده شدیدتر...اما فشارم نبود...بردنم بیمارستان یکی گفت حمله عصبی دست داده یکی گفت مایع گوش تکون خورده دیگه بعدش همش سرم سنگین وگیج ومنگ بودم تعادلم کم بود دیگه باعث شد دلشوره اضطراب بگیرم..الآنم اکثرا سرم سنگین باگوشم سمت راست

من اشتهام صفربودش بخدا چندکیلو کم کردم لاغرشدم...کم کم استهلاک خوب شد...تو جمع میری یا بازار اینا خو ...

نه..جدیداا توی جمع هم اضطراب میگیرم...با اینکه آدمی فوق العاده شادی بودم و توی جمع فقط میگفتم و میخندیدم

نه..جدیداا توی جمع هم اضطراب میگیرم...با اینکه آدمی فوق العاده شادی بودم و توی جمع فقط میگفتم و میخن ...

نمیدونم منکه بهم نساخت حتی فولکستین هم امتحان کردم داغونم کرد...دیگه پناه بردم به خدا وقرآن ونماز وذکرواینا...

نمیدونم منکه بهم نساخت حتی فولکستین هم امتحان کردم داغونم کرد...دیگه پناه بردم به خدا وقرآن ونماز وذ ...

خدا انشاءالله سلامتی بده به حق بی بی ام البنین..اما اضطراب بد دردیه مثل خوره جون آدمو میخوره

راستی تو تایپکت دیدم آنفولانزا گرفتی بعدش اینجوری شدی درسته؟؟

آره دو هفته پیش انفولانزا هم گرفتم...نمیدونم سوزش معده  از انفولانزا مونده یا عوارض قرصای اعصابه

خدا انشاءالله سلامتی بده به حق بی بی ام البنین..اما اضطراب بد دردیه مثل خوره جون آدمو میخوره

اره واقعا خیلی سخته مخصوصا برا من شادترین عضو خانوادم بودم...اما من شنیدم که اکثر زنها یه دوره تو زندگیشون اینجوری میشن.من این سنگینی سروگوش اذیتم میکنه‌...البته الان فقط مشکلم با جمع وگرنه خونه خودم خوبم