2777
2789

عزیزم من الان چ جوابی بدم اخه

بجای این کارا برو درس بخون قربونت

اخه زندگیت بند حرفای منه؟

شما تلاشت رو بکنی بخدا موفق میشی چون جایگاه خوبی برات میبینم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان چ جوابی بدم اخه بجای این کارا برو درس بخون قربونت اخه زندگیت بند حرفای منه؟ شما ...

ببخش ترخدا این قدر اذیت تون میکنم و مزاحم تون میشم اما راستش به حرفاتون ایمان دارم و الان تو شرایط بدی ام و اگه بدونم  اگه تلاش کنم زیر پونزده هزار میشم واقعا واسش تلاش میکنم اما اگه بدونم نمیشه ولش میکنم و الان هم با ناامیدی دارم میخونم احتیاج به یه امید دارم

راستی ممنون که جوابم رو دادی واست صلوات میفرستم عزیزم خیلی عشقی و خوبی ممنونم بازم❤️❤️❤️🙏🙏

@شاباله    

ببخش ترخدا این قدر اذیت تون میکنم و مزاحم تون میشم اما راستش به حرفاتون ایمان دارم و الان تو شرایط ب ...

عزیزمن

نمیتونم بگم نخون نمیتونم بگم بخون

چون تین دست خودته ب حس ششم و اینا مربوط نیس شما خودت بخون درست رو تا نتیجش رو بگیری

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
عزیزمن نمیتونم بگم نخون نمیتونم بگم بخون چون تین دست خودته ب حس ششم و اینا مربوط نیس شما خودت بخون ...

ممنون عزیزم

باشه

همین که میگی اگه بخونم جایگاه خوبی میبینی واسم ممنونم🙏❤️

@شاباله  

شاباله جان ببخشید دوباره مزاحم تون میشم

تا الان دوباره متاسفانه وقت هدر دادم و خوب نخوندم 

میشه بگی از الان حست میگه به رتبه زیر پونزده هزار میرسم؟و خانواده ام اجازه میدن پشت کنکور بمونم؟مشاورم چی؟

میدونم همه این هارو قدیم پرسیدم و لطف کردی جواب دادی اما راستش اون موقع زودتر بود و من شرایط خودم بهتر بود نمیدونم با این پسرفتی که داشتم نظرتون هنوز همونه یا نه

مگرنه قصد وقت تون رو گرفتن یا اذیت کردن تون رو اصلا ندارم

@شاباله