2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دل_داده_ام     عزیزم میشه لطفا منم تگ کنید دفعه های بعدی 🥺💜

عشقم سه تا کامل شدن چهار روز باید صبر کنی البته اینی که میگمم کلیه راجب ایدنت و حالته و حال خودتو شخص مورد نظرت تیکه تیکه نیست همشو یه جا میگم

دلتنگی و از نبود یه شخص رنج میبری احساس تنهایی میکنی و هرچیزی تورو یاد اون شخص میندازه لطفا دیگه نپر ...

مال منم بگو واجبه 

دو سال دارم عذاب میکشم 

بگو کی ازدواج میکنمممم لطفاااا🥲🙏♥️

عشقم سه تا کامل شدن چهار روز باید صبر کنی البته اینی که میگمم کلیه راجب ایدنت و حالته و حال خودتو شخ ...

اون موقع که شما بودی من نبودم حالا که من هستم شما نیستی 😂گلم من حمدو خوندم ببخشید باید برم ساعت ده دوباره میام اگه نیاز بود یه بار دیگه حمدو بخونم 

عشقم سه تا کامل شدن چهار روز باید صبر کنی البته اینی که میگمم کلیه راجب ایدنت و حالته و حال خودتو شخ ...

عزیزدلم لطفالطفا بگو من کی ازدواج میکنم

مرتضی ازدواج کرده من قلبم آتیش میگیره چرانوبت من نشده

گلم خیلی منتظرتون بودم نیومدین لطفا اگه پیاممو دیدین هر چی حس کردین بگین ممنونم 

از آینده ات ترس داری ، می ترسی امیدهایت از دست بره ناامید نباش و الان تنها چیزی که توی این لحطه نیاز داری حل یه مشکل توی زندگیته خب این چند وقته ناراحتی و دودلی سردرگمی داری و از دست یه شخصی هست که اقاعه و دوسشم داری اکثر اوقات بهش فکر میکنی پسره یکم تو داره و زیاد چیزیو بروز نمیده ولی بهت علاقمندی داره که ۶۵ درصد به ازدواج ختم نمیشه رنگ پوستش روشنه خودت خوشگلی و شخصیت مهربون زودرنجی داری و وقتی یکیو دوسش داری سعی میکنی به همه حرفاش یا حرکاتش دقت کنی  و توی یه موقعیت کاری یا تحصیلی قبول میشی و اینده خوبی رو در پیش داری مادر و پدرت ازدواجشون سنتی بوده
بهت حسم هشدار میده که حس واقعیتو سرکوب نکن به دیگران اعتماد کن و کمکشونو دریافت کن تا مانع های زندگیت رفع بشن فرصت های جدیدی توی زندگیت اتفاق میوفته و کدوم خاطره از گذشتت ناراحتت میکنه؟همین الان رهاش کن
برای ازدواجت حس میکنم حدود ۵ ۶ سال دیگه باشه ازدواجت عاشقانست مدت اشنایی و دوستیتون ۲ سالو نیمه و بعدش ازدواج میکنید توی اسمش حروف ی ا م س رو داره و قد بلنده پوستش روشنه بیشتر تیپای میزنه که باهاش راحته و دوست داره باهاتون ست کنه توی مدت ازدواجتون بحث ها و مشاجره هایی پیش میاد که کمی شما از اون زده میشید ولی در کل همسر ایندتون شخصیت خونگرم و مغروری داره دوست داشتنشو بیشتر به زبون میاره همسر ایندتون شخصیتی خونگرم و مصمم
مشتاق انجام عمل و تصمیمات سریع
یک شخصیت پر فایده و باهوش که همه اونو دوست دارندو همسرتون بسیار دوستون داره  برای اثباتشم هرکاری میکنه در اینده شاغل میشید ولی بخاطر ازدواجتون میزارید کنار و روی زندگیتون تمرکز میکنید
برای دلت یه کاره بزرگ ترم انجام میدم که شدتش از حس ششم بیشتره خب پس با دقت بخون و به توصیه هاش گوش بده
ازت میخواد این وضعیت و دشواری هایی که پیش میاد بپذیری و نسبت به افرادی که شایعه پراکنی میکنن هوشیار باشی یک فرد چاپلوس دورو ورت هست که مشکل ساز میشه برات یه اخبار خوش مثل عروسی یا جشن تولد یکی از نزدیکانت بهت میرسه میبینم که موانع سختی در پیش داری اما برکنارشون میکنی مشکلات اخیرت رفع میشه و با شادی جایگزین میشه
برای اینکه حالت زودتر خوب شه و انرژی های مثبتی بیان سمتت انرژی مثبت دارم میدم تا اتفاقای خوبی در پیش داشته باشی قدرتش زیاده توی ایندت خیلی تاثیر میزاره اینکاری که برات انجام دادم و باعث پیشرفتت و زود اشنا شدنت با همسرت هم میشه