2777
2789
عنوان

مامان دوس پسرم خیلی کیوته🥲

139 بازدید | 4 پست

مامانش مذهبی و سیدم هست ...و می‌دونه که ما باهم دوستیم ...البته این شکلی نیست که خیلی باهم راحت باشن و راجبش حرف بزنن ولی مثلا یبار که حامدو ناراحت کرده بود دعوا کرده بودن...حامد مبگف اومده تو اتاقم یه دستبند داده بهم گفته  اینو بده به دوستت😂منو میگه دوستت..بعدم رفته😂...بعد دیشب دوسپسزم بهم عکس سه تا کش مو فرستاد گف کدومو میخوای مامانم رفته برا خودشو تو و‌ فاطمه (زنداداشش)کش مو گرفته..بعد دیروز پای باباش جور بدی زخم شده بود برده بودند بیمارستان میگه عکس پاشو هرچی گفته نشون بده نداده ...چون فشار خون داره..بعد میگه گفته بیا تو اتاق کارت دارم ...گفته جون هستی (من) ببینم عکسو 😂..گفته چیی؟

اونم گفته همین دختر مشهدیه 😂

خیلی مامان کیوتی داره بنظرم 🥺ما قصدمون ازدواج و خانواده منو اونم تا حدودی در جریانن ولی هنوز همو نمیشناسن..

بنظرتون چنین مادرشوهری می‌تونه بد باشه ؟من عاشقش شدم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش اکثرا عاشقه مادرشوهر میشن.. بعد عقد میشه هووت همون مادرشوهر جونتتت

حامد میگه که مامانش با زنداداشش که اونم انتخاب خود داداشش بوده خیلی خوبه رابطشون ...با اینکه اولشم مخالف ازدواج اونا بوده ...الان دیگه میگه خیلی خوبه باهاش 

حامد میگه که مامانش با زنداداشش که اونم انتخاب خود داداشش بوده خیلی خوبه رابطشون ...با اینکه اولشم م ...

اره برا منم میگفت دوتا زنداداشامو مامانم خیلی باهم خوبن😂 هیچکس نمیگ ماسته من ترشه