2777
2789
عنوان

متلک جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای حفظ آرامش خودت و زندگیت آنقدر درگیر حرف و رفتارهای جاریهات نباش زندگی خودتو بکن نصف بیشتر ...

بااینکه تویه ساختمونیم سالی ۳.۴بارهمو میبینیم اونم خونه مادرشوهرم من خواهرندارم خیلی دلم میخواست مثل دوست میبودیم حیف زمانی اونقدر اذیتم کردن که منم مثل خودشون شدم

بااینکه تویه ساختمونیم سالی ۳.۴بارهمو میبینیم اونم خونه مادرشوهرم من خواهرندارم خیلی دلم میخواست مثل ...

عزیز دلم اقوام شوهر هیچ وقت دوست نمیشن هرچی صمیمیت کمتر احتراما و حریم حفظ تر رفت و آمد داشته باش کم و زیادش مهم نیست اما با سیاست رفتار کن در حین سنگین و متین بودن طوری برخورد کن که هم عزیز باشی هم مجاب به احترام گذاشتن بشن بهت همیشه رسمی و مودب و با احترام صحبت کن باهاشون تا همونجور باهات رفتار کن با مادر شوهر کمی مهربان‌تر چون هرچی باشه مادر همسرته و براش زحمت کشیده با بقیه هم نه خشک باش نه خیلی صمیمی پیش تو هم اجازه نده کسی پشت سر بقیه حرف بزنه

بگو اتفاقا همیشه شوهرم میگه همه حواسشون به طرز لباس پوشیدنت هست. اما من باور نمی‌کردم.

امروز باورم شد.

و در آخر بگو ممنونم از توجهت عزیزم.

و لابه لای حرفات بگو من اصلا دقت نمیکنم کی چی میپوشه.

هر چقدر آدم کمتر با جاری رفت و آمد کنه اعصابش راحتره... منه ساده فکر میکردم جاریام گلی از گلهای بهشتن ولی هر چی سنم بالاتر میره و عقلم بیشتر میرسه میفهم اون من بودم که ساده بودم