عزیزم برای حفظ آرامش خودت و زندگیت آنقدر درگیر حرف و رفتارهای جاریهات نباش زندگی خودتو بکن نصف بیشتر تاپیکهات در مورد جاریاته اینجوری آرامش خودتو میگیری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم برای حفظ آرامش خودت و زندگیت آنقدر درگیر حرف و رفتارهای جاریهات نباش زندگی خودتو بکن نصف بیشتر ...
بااینکه تویه ساختمونیم سالی ۳.۴بارهمو میبینیم اونم خونه مادرشوهرم من خواهرندارم خیلی دلم میخواست مثل دوست میبودیم حیف زمانی اونقدر اذیتم کردن که منم مثل خودشون شدم
بااینکه تویه ساختمونیم سالی ۳.۴بارهمو میبینیم اونم خونه مادرشوهرم من خواهرندارم خیلی دلم میخواست مثل ...
عزیز دلم اقوام شوهر هیچ وقت دوست نمیشن هرچی صمیمیت کمتر احتراما و حریم حفظ تر رفت و آمد داشته باش کم و زیادش مهم نیست اما با سیاست رفتار کن در حین سنگین و متین بودن طوری برخورد کن که هم عزیز باشی هم مجاب به احترام گذاشتن بشن بهت همیشه رسمی و مودب و با احترام صحبت کن باهاشون تا همونجور باهات رفتار کن با مادر شوهر کمی مهربانتر چون هرچی باشه مادر همسرته و براش زحمت کشیده با بقیه هم نه خشک باش نه خیلی صمیمی پیش تو هم اجازه نده کسی پشت سر بقیه حرف بزنه
هر چقدر آدم کمتر با جاری رفت و آمد کنه اعصابش راحتره... منه ساده فکر میکردم جاریام گلی از گلهای بهشتن ولی هر چی سنم بالاتر میره و عقلم بیشتر میرسه میفهم اون من بودم که ساده بودم