2777
2789
عنوان

نصیحت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 39 پست

۱ اگه شوق و ذوق کردن بلد نیستی ازدواج نکن

۲ اگه بلد نیستی با دختری که عاشقته جوری رفتار کنی که ازت متنفر نشه ازدواج نکن

۳ خانوادت عضویاز تو هستن اگه از دختر مورد علاقت خوششون نمیاد و قرار خفش کنن هیچ وقت با اون دختر آشنا نشو چون بهش ضربه میزنی و خانوادت هم فحش میخورن

۴حرمت زنت رو نگه داره براش ارزش قائل شو 

۵ خیانت نکن آنقدر شعور کافیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نصیحتم اینه که اگه یه روز ازدواج کردی سعی کن حد بین خانوم و مامانتو بدونی به هردوشون احترام بذار ولی نذار هیچ کدومشون جای اون یکی رو بگیرن سیاست داشته باش

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

هروقت تصمیم گرفتی ازدواج کنی با همسرت رفیق  باش بهش احترام برار تا احترام متقابل دریافت کنی تاجایی که میتونی حامیش باش ولی به شرطی که طرف مقابلت ارزش کاراتو بدونه و قدر دانت باشه و مهم ترین موضوع به نظرم اینه که زندگیتو از تنش دور نگه داری یه مرد باید بلد باشه رابطه خانواده و زنشو باسیاست مدیریت کنه  بطوری که دو طرف جرئت نکنن یه روزی به خودشون اجازه بدن بهم دیگه بی احترامی کنن