2777
2789
عنوان

نصیحت پسر

794 بازدید | 39 پست

یه نصیحت کنید به پسر

چون  اکثرا  تو‌ زندگیتون با طرفتون به ناسازگاری رسیدین

و از ۱۲ تا ازدواج ۷ تاش طلاقه

پس برای  شیرین تر شدن زندگی

یه  پندی بهم بدین....

کاربر آقا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عاقلانه ازدواج کن با عقلت تصمیم بگیر نه قلب

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

اولش که امدم تو این تاپیک فکر کردم تو میخوای ما رو نصحیت کنی😂

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
پس چیکار کنه!؟ تا اخر عمر

نمیگم تا آخر عمر

ولی خب بنظرم اول باید خودتو درک کنی

ببینی آیا میتونی از پس زندگی دونفر بر بیایی...

میتونی دختر مردمو خوشبخت کنی؟

میتونی خواسته هاشو برآورده کنی..

اگر ک تونستی بله نتونسی چرا دختر مردمو‌ بدبخت کنی؟

دوش آب سرد اینطوریه که؛به خودت بیا چه غلطی داری با زندگیت میکنی.
نمیگم تا آخر عمر ولی خب بنظرم اول باید خودتو درک کنی ببینی آیا میتونی از پس زندگی دونفر بر بیایی.. ...

آها پس درسته.  فقط دختر مردمم بدبخت نمیشه. خودشو بدبخت میشه. به چشم دیدم این موضوع رو 

پسری با موهای فر درشت بلوند طلایی🤪 همیشه مهربان.  به شدت عاشق موش ها هستم 😁