2777
2789
هوم ولی صورتم پر تر باشه حس میکنم قشنگتره

میتونی صورتت و پر کنی با این بینی به این خوشگلی چیکار داری؟😂البته هرچی بهت حس خوبی میده رو اجرا کنی ولی همین اول به سمت عملش نرو

.my lifeهندل I need a lot of time to 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

من نمی‌دونستم اینجورمیشه ذره ای هم حدس نمیزدم خراب شد داغون شد منم باهاش داغون شدم نکنید بزارید یکی مثل من ضررکرده باشه تا حداقل بقیه نجات پیدا کنن بخدا عمل بینی مثل تتو میمونه چند وقت بعدش ازش زده میشی در بهترین حالت که تازه خوبم دربیاد بزارید من سوخت داده باشم بقیه بنده های خدا مثل من نشن 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
میتونی صورتت و پر کنی با این بینی به این خوشگلی چیکار داری؟😂البته هرچی بهت حس خوبی میده رو اجرا کنی ...

حس خوب نامیده گلم این جملات رو بزار کنار ممکنه به طمع این حس خوب همیشه حس بد داشته باشه

نمیتونی نفس بکشی از دماغت؟ بویاییت بهم ریخته؟

ظاهری داغونه داغون شده بقیه ی اجزای صورتمم خراب کرده 

نفسم مشکل دارشده 

دیگه چی بگم یه بینی کج پهن توصورتمه حیف صورت قبلیم می‌خوام سرمو بکوبم به دیوار بابت این خریت

نه فیلربزن نه عمل کن ولی اگه روخته برو تراپی اول ازعمل اعتماد به نفس شروع کن  خیلی ها به جای ع ...

هوم صحبتاتون قبول دارم من خودم مشکلی با قیافم ندارم متاسفانه بقیه همش یه ایراد میگیرن رو مخمه 

هوم صحبتاتون قبول دارم من خودم مشکلی با قیافم ندارم متاسفانه بقیه همش یه ایراد میگیرن رو مخمه 

یه چیز بهت بگم وقتی عمل کردی هم اون بقیه بذاره ازش ایراد بگیرن وتونابودمیشی 

نکن اینکاررو اگه قراره خوشگل باشی با قوز رو بینی هم خوشگلی اگه قراره زشت باشی با بینی قوس دارزشتی واقعا تاثیری نداره ولی اگه باعمل خراب بشه رو کل اجزای صورت تاثیر میزاره

من از دماغم راضیما .ولی انحراف داره یکم و اذیت میشم چون هم الرژی دادم هم سینوزیت .میترسم بویاییم بره ...

درمانی عمل کن 

زیبایی نکن 

امثال کسایی که با عمل بینی زندگیشان رفت رو هوا کم نیستن بخدا 

اینا درس عبرت بشه برات 

نه زیبایی نمیخوام  ولی بخاطر درمانم نمیخوام عمل کنم .دوسش دارم 😁 یه نفر بهم گفت از اون وقت ذ ...

نباشه بخدا الان یه نفرگفت عمل کردی بذاره هزارنفری بگن میتونی کناربیا