2777
2789
عنوان

سندرم داون برادر زاده ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 43 پست
خب با تکنولوژی الان میتونن تشخیص بدن  بچه سلالمه یا نه  یه جوری میگه سندروم دان انگار ...

وقتی ندیدی چه زجر و دردی میکشن خانوداه این بچه و چه خون دلی میخورن تا بزرگ بشن اینقدر راحت نظر نده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس  های بارداری چون شوهرم عموش اینجوره

اشتباه گفتن 🥲 ربطی نداره فامیل دور یا نزدیک 

فقط اگه یکی از بستگان نزدیک ژنشو داشته باشه احتمال اینکه فرد هم داشته باشه بالاتره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

تو بیمارستان میفهمن چون این بچه ها انگشست شصتشون خیلی متفاوته

من تو زایشگاه بستری بودم موقع بارداریم. تخت کناریم بچش سندرم داون بود تو ازمایشات مسخص نشوه بود اما بعد از به دنیا اومدنش گفتن سندرم داره

الهی به امید خودت...  
تمام ترس و استرسم از بارداری بخاطر همینه    

اره درک میکنم منم همه غربالگریا رو دادم همه سونوهارو رفتم اما تا اخرین ثانیه نگران بودم ولی همه نگرانی ها الکیه عزیزم ۹۹ درصد بچه ها سالم به دنیا میان. بخاطر یک درصد نباید استرس به خودمون بدیم

الهی به امید خودت...  
اره درک میکنم منم همه غربالگریا رو دادم همه سونوهارو رفتم اما تا اخرین ثانیه نگران بودم ولی همه نگرا ...

بله خداروشکر انشالله همه باردارها بسلامت بچه هاشون به ونیا بیارن...لعنت برشیطون که این فکرا رو به جون آدم میندازه

شناسایی سندرم دان از روی ظاهر خیلی راحته. من چون دخترخاله ام سندرمه سریع متوجه میشم از روی ظاهر. چند سال پیش یه خانمی عکس بچه تازه متولد شده اش رو گذاشت که مشکوک بودن به سندرم. به خدا من سریع فهمیدم که این هم سندرمه. بعداً توی آزمایشات هم معلوم شد...

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

چه ربطی داره دختر منم چشاش ریزه و پوستش سفید در حالی که ن پوست من نه همسرم زیاد سفید نیس 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
شناسایی سندرم دان از روی ظاهر خیلی راحته. من چون دخترخاله ام سندرمه سریع متوجه میشم از روی ظاهر. چند ...

چجوری تشخیص میدین میگن خلوط دست ندارن

منم پسرعموم سندروم

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
چجوری تشخیص میدین میگن خلوط دست ندارن منم پسرعموم سندروم

از امتداد چشم. برای انسانهای بدون سندرم اگه یه خط فرضی راست از گوشه چشم به سمت بیرون بکشیم، این خط از گوش میگذره. ولی برای افراد سندرم این خط از بالای گوش عبور میکنه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
از امتداد چشم. برای انسانهای بدون سندرم اگه یه خط فرضی راست از گوشه چشم به سمت بیرون بکشیم، این خط ا ...

دقت نکرده بودم تا حالا

ممنون