2777
2789
عنوان

از عید بخاطر این چیزا متنفرم😒

201 بازدید | 10 پست

بابا منه لاغر منه چاق میدونم لاغرم یا چاقم نیازی

نیست هی بکوبین سرم مسخرم کنین

پول پوشک بچمو نمیدی ک هی میگی از پوشک بگیر به وقتش خودم میدونم کی بگیرم 

از خونم ایراد نگیر 

بخدا فامیل یکاری میکنن ک ادم دلش نمیخواد ب خونش بره یا به خونم بیاد 

این حرفا واسه شما نیستا دلم پره نمیفهمم حرف تموم شده یا موضوعی نیست ک درموردش بعضی ادما حرف بزنن 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

به عید ربطی نداره فامیل فضول همینجورین دیگه.خیلی اذیت میشین عیدا برید مسافرت که فامیل و نبینید

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عید ربطی نداره فامیل فضول همینجورین دیگه.خیلی اذیت میشین عیدا برید مسافرت که فامیل و نبینید

تو عید میبینمشون وگرنه روزای عادی نه

کاری کردن ک اصلا ذوق عیدو نداشته باشم 

سعی کن جوابشونو بدی تا حرص نخوری

به خالم انقد گفتن لاغری مسخرش کردن رفت قرص چاقی گرفت خورد چاق شد هزار تا مشکل براش درست شد 

اینا خواسته یا ناخواسته سلامتی جسمی و روحی ادمو به خطر میندازن  نمیفهمن ک یه حرف چقد تاثیر میذاره رو ادم 

به خالم انقد گفتن لاغری مسخرش کردن رفت قرص چاقی گرفت خورد چاق شد هزار تا مشکل براش درست شد  ای ...

ههه چی بگم ،حالا پسر من لاغره ،پ شوهرم میگفت اونجایی که لاغر و بدغذان هم زود مریض میشن هم بی استعدادن ،😂 واقعا اینحرف پشتش هزارتا کمبود هست ،چه ربطی داره انگار همه چاقا انیشتین هستن 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔