2777
2789
عنوان

چهره نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 27 پست
نمیکنه داره ماینوکسیدیل میزنه اونم به زور من تازه معلوم نیست جواب بده یا نه

من پارتنرم داشت کمپشت میشد دکتر رف و قرص خورد شیش ماه الان خیلیییی پرپشت شده

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ۹ سال بگیر نیست اگه چرا دوسته پس ۹ سال خیلی زیاده

پسری که قصدش ازدواج باشه خیلی سریع شرتیط ازدواجو فراهم می کنه.

ولی ۹ سال خیلی زیاده 

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
قیافشو ول کن این بگیر نیست منتظر نباش

چرا اومدن خواستگاری ولی نشد و ایشون دوباره خیلی اصرار کرد که بیان که من میگفتم قبل ازدواج باید عمل کنی ولی نتونست با ترس عمل کنار بیاد 

من پارتنرم داشت کمپشت میشد دکتر رف و قرص خورد شیش ماه الان خیلیییی پرپشت شده

ایشون هم رفت ولی اون قرصا میگن اثرات منفی داره روی هورمون ها واسه همین قطع کرد و بعد از قطع کردن خیلی بد شد

ایشون هم رفت ولی اون قرصا میگن اثرات منفی داره روی هورمون ها واسه همین قطع کرد و بعد از قطع کردن خیل ...

اره روی میل تاثیر داره ، نمیدونم .. 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
ایراد های کوچیکی ک قبل از ازدواج میبینی بعد ازدواج خیلی بنظرت بزرگ میان اینو خودم تجربه کردم اگر میت ...

مشکل خودمم همینه میخواستم قبل ازدواج حل بشه این مشکل ولی نمیتونه چون الان یه لحظه کنار میام میگم مشکلی ندارم لحظه بعدی مقایسه میکنم با بقیه

عکسشو بزار 

بلد نیستم بذارم سریع بردارم بعدم تو عکساش این مشکلاتی که گفتم دیده نمیشه و کلا عکساش خوبه ولی من زوم کردم رو ایراداش و هر روز بهش میگفتم 🤦‍♀️

بلد نیستم بذارم سریع بردارم بعدم تو عکساش این مشکلاتی که گفتم دیده نمیشه و کلا عکساش خوبه ولی من زوم ...

باشه عزیزم ولی اگه خواستی بزاری اینجوریه: 

همینجا که کامنت مینویسی منظورم همین کادره هس، بزن رو اون که عکس گالریه بغل ایموجیا عکسشو انتخاب کن بزار بعدشم قبل سه دقیقه بزن رو سه نقطه پایین عکس حذفش کن

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
تموم کن نه به خاطر چهره اش به خاطر اینکه تو این نه سال دیگه هیچ‌شوق براتون نمونده دیگه واقعا بی عقلی ...

دوستش دارم اما بعضی وقتا این ایرادا اذیتم میکنه

منظورت از با طراوت چیه؟ برای ازدواج یعنی؟ نه قطعا مثل قبل نیستم