سلام. من با یه آقایی ۹ ساله دوستم و قصدمون هم ازدواج بود. ایشون بعدا کم کم موهاشون ریخت و یکم برای من شکه کننده بود، انحراف چشم هم داره البته دائمی نیست یعنی تو بعضی زاویه ها مشخصه اولش برام مهم نبود اما کم کم مهم شد و بعدا متوجه شکستگی بینیش شدم که یکم کج شده بود. خیلی برای عمل بهش اصرار کردم اما به شدت میترسه و فعلا سر این قضیه فاصله گرفتیم که ببینیم چکار باید بکنیم. از طرفی خیلی پسر خوبیه و من واقعا توی این مدت اذیت نشدم چون همیشه ازم تعریف میکرد. اینم بگم تو بعضی حالتا واقعا چهرش مشکل نداره و کلا دوست دارم چهرش رو اما این قضیه رو اعصابه و میترسم بقیه ببینن مسخره کنن و از طرفی هم میترسم کسی مثل ایشون پیدا نکنم. لطفا بگید چکار کنم خیلی سر در گمم
بلد نیستم بذارم سریع بردارم بعدم تو عکساش این مشکلاتی که گفتم دیده نمیشه و کلا عکساش خوبه ولی من زوم ...
باشه عزیزم ولی اگه خواستی بزاری اینجوریه:
همینجا که کامنت مینویسی منظورم همین کادره هس، بزن رو اون که عکس گالریه بغل ایموجیا عکسشو انتخاب کن بزار بعدشم قبل سه دقیقه بزن رو سه نقطه پایین عکس حذفش کن
ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙