2777
2789
عنوان

چهره نامزد

450 بازدید | 27 پست

سلام. من با یه آقایی ۹ ساله دوستم و قصدمون هم ازدواج بود. ایشون بعدا کم کم موهاشون ریخت و یکم برای من شکه کننده بود، انحراف چشم هم داره البته دائمی نیست یعنی تو بعضی زاویه ها مشخصه اولش برام مهم نبود اما کم کم مهم شد و بعدا متوجه شکستگی بینیش شدم که یکم کج شده بود. خیلی برای عمل بهش اصرار کردم اما به شدت می‌ترسه و فعلا سر این قضیه فاصله گرفتیم که ببینیم چکار باید بکنیم. از طرفی خیلی پسر خوبیه و من واقعا توی این مدت اذیت نشدم چون همیشه ازم تعریف می‌کرد. اینم بگم تو بعضی حالتا واقعا چهرش مشکل نداره و کلا دوست دارم چهرش رو اما این قضیه رو اعصابه و میترسم بقیه ببینن مسخره کنن و از طرفی هم میترسم کسی مثل ایشون پیدا نکنم. لطفا بگید چکار کنم خیلی سر در گمم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو مواشو کاشت کنه به چیزای دیگ هم گیر نده

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

ایراد های کوچیکی ک قبل از ازدواج میبینی بعد ازدواج خیلی بنظرت بزرگ میان اینو خودم تجربه کردم اگر میتونی رو خودت کار کنی ک برات مهم نباشه قبول کن وگرنه بعدا همش خودتو سرزنش می‌کنی 

اگه واسه عمل دماغش فاصله گرفتین اگ تورو دوست داشته باشه میره عمل موهاش خیلی ریخته؟

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
یعنی بعد از نه سال هنوز کنار نیومدی با چهره اش؟ بار هر کس دیگه هم ازدواج کنی ممکنه موهاش بریزه و دما ...

فکز کنم بنده خدا رو تو اب نمک خوابونده

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!

تموم کن نه به خاطر چهره اش به خاطر اینکه تو این نه سال دیگه هیچ‌شوق براتون نمونده دیگه واقعا بی عقلی بعد نه سال اشنایی بخوای با کسی ازدواج کنی که بهش میلی نداری

بعد اسی تو این نه سال شما تکون نخوردی و همون جور با طراوتی؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

قیافشو ول کن این بگیر نیست منتظر نباش

اخه ۹ سال بگیر نیست اگه چرا دوسته پس

۹ سال خیلی زیاده

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵