2777
2789
عنوان

یک دعوای

231 بازدید | 20 پست

یادتونه گفتم لباس نمیخوره مسافرت نمیاره بهش گفتم پاشو خودتو جمع کن من حامله هم ماه ه۸ منو ی مسافرت ببر کلی دعوا پاشود منو زد حامله هم هستم بعد فرداش گفت خب فردا میرم منم خوشحال وسایل جمع کردم بعد فهمیدم مادر شوهرم گفته خواهران ببر وای اصلا به من خوشی نیومده تا الان بچه نیافتاده خدا رو شکر ما ۸ه

ولی به رویه خودم نیاوردم بعد گفتم تو چهار سال زندگی یک بارم منو نبردی جایی حتی ماه عسل بعد چند سالم میخوای ببری با خواهرت اونم گفت میخوای بیا میخوای نیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی حامله تنها موندی و اون باخواهراش رفت قشم؟😐

مگه میشه؟😐

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

توام با خانواده خدت برو مسافرت تو خونه نمون.بعدشم کلی عکس بگیر و باذوق بگو رفتیم بیرون خیلییی خوش گذ ...

کردم گفته به جهنم دیگه ما امید شدم اما خانوادم گفتن چند روز دیگه بریم بندر ترکمن گفتم باشه