2777
2789
عنوان

حس میکنم یچیزی توی وجودمه جز خودم

91 بازدید | 13 پست

تاکید میکنم حس میکنم واقعی نیست

چندوقته اینجوری شدم یچیزی توی روحمه یعنی مثلا میگم خداروشکر حال فلانی خوبه یعنی ذات واقعیم اینه بعد یچیزی تو ذهنم میگه کاش بمیره
نمیدونم واقعا چیههه یا یه صداهایی تو مغزم میاد صدای افراد و اینکه من اصلا به اونا فکر نکردم
جریان. چیههه🥲

نیاید بگید جن و اینا

ممکنه واسه اعصاب باشه؟

اون ندای شیطانه تو وجود همه هست 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه قبلا اصلاااااااا اصلا اینجوری نبودددد چکارکنم خوب شهه کم کم دارم روانی میشم دیگههعه

بهش بها نده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
طبیعیه اینها وسوسه شیطانه و همه دارن توجه نکن و تمرکز کن روی همون قسمت مثبت

قبلا هیچ اینجوری نبود، خودمم میخوام قسمت مثبتو ببینم ولی خیلی شدید شدهه بهترین چیز رو ربط میده به بدترین چیز

نمیتونم دست خودم نیست🥲🥲

صلوات بفرست 

قبلا هیچ اینجوری نبود، خودمم میخوام قسمت مثبتو ببینم ولی خیلی شدید شدهه بهترین چیز رو ربط میده به بد ...

خب یهویی پیش میاد احتمالا بهش توجه کردی شدید شده راهش همونه فقط بدون عذاب وجدان و سرزنش خودت نادیده بگیر 

خب یهویی پیش میاد احتمالا بهش توجه کردی شدید شده راهش همونه فقط بدون عذاب وجدان و سرزنش خودت نادیده ...

من میترسم همه ی اینایی که توی ذهنم میاد عملی شه🥲اخه چندجا دیدم گفته بودن هی به م..... رگ فلانی فکر میکردم و واقعا شد😭

اینجوری نمیشه؟ هرچی گفت بهش توجه نکنم؟ 

من میترسم همه ی اینایی که توی ذهنم میاد عملی شه🥲اخه چندجا دیدم گفته بودن هی به م..... رگ فلانی فکر ...

اصلااااا ،دقیقا توجه بهش کنی تحقق پیدا می‌کنه ،بلافاصله ذکر لا حول و لا قوه الا بالله رو با توجه و حضور قلب تکرار کن ی مدت اینکار رو بکنی این افکار تموم میشه