بچها زنی ک از شوهرش ۱۰۰درصد مطمئنه چ در مجردی چه متاهلی جز خودش با کسی نبوده و زنه نه لیزر رفته و نه استخر ممکنه شوهره ویروس ایج پی وی یعنی همون زگیل تناسلی خود ب خود بگیره و ب زنش متقل کنه؟ اصلا همچین چیزی میشه؟ که زنها خود ب خود بگیرن یا مردها خود ب خود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا تو الان بد فکر نکن به قول به دکتری میگفت این دنیای زنده هر چی ازش برمیاد فعلا به ...
اصن مطمئن نیستم زگیله یا ن یدونه بود بعد من شکلشو عوض کردم رفتم دکتر نمونه برداری کرد و اینا جوابش هنوز در نیومده سونو واژینال کرد همه چیز پاک تمیز خداروشکر فریز کرد یروزم طول نکشید ک کنده شد ممکنه زگیل باشه؟
اصن مطمئن نیستم زگیله یا ن یدونه بود بعد من شکلشو عوض کردم رفتم دکتر نمونه برداری کرد و اینا جوابش ه ...
دکتر خودش چی گفت
ممکنه زگیل باشه ممکنه اسکین تگ باشه که آدم وقتی چاق میشه در میاد مثل زگیله اما زگیل نیست چربی پوسته که به شکل زگیل در اومده . اینم بهت بگم زگیل ها در ۸۰ درصد موارد بعد دو سال به طور کامل از بدن دفع میشه فقط این مهمه که ایمنی بدنتو بالا ببری