2777
2789
عنوان

مهم

183 بازدید | 9 پست

بچها زنی ک از شوهرش ۱۰۰درصد مطمئنه چ در مجردی چه متاهلی جز خودش با کسی نبوده و زنه نه لیزر رفته و نه استخر ممکنه شوهره ویروس ایج پی وی یعنی همون زگیل تناسلی خود ب خود بگیره و ب زنش متقل کنه؟ اصلا همچین چیزی میشه؟ که زنها خود ب خود بگیرن یا مردها خود ب خود 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی چی عمده راه انتقال هم جنسیه

یعنی از راه رابطه جنسی منتقل میشه بیشتر 

از راه های دیگه هم احتمالش هست ولی کمه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

حالا تو الان بد فکر نکن 

به قول به دکتری می‌گفت این دنیای زنده هر چی ازش برمیاد 

فعلا به فکر درمان باش 

نوعش مشخص هست چیه ؟ اگه سنت پایینه به نظرم هر طور شده برو واکسن بزن 

ایمنی بدنت رو هم ببر بالا 

حالا تو الان بد فکر نکن  به قول به دکتری می‌گفت این دنیای زنده هر چی ازش برمیاد  فعلا به ...

اصن مطمئن نیستم زگیله یا ن یدونه بود بعد من شکلشو عوض کردم رفتم دکتر نمونه برداری کرد و اینا جوابش هنوز در نیومده سونو واژینال کرد همه چیز پاک تمیز خداروشکر فریز کرد یروزم طول نکشید ک کنده شد ممکنه زگیل باشه؟

اصن مطمئن نیستم زگیله یا ن یدونه بود بعد من شکلشو عوض کردم رفتم دکتر نمونه برداری کرد و اینا جوابش ه ...

دکتر خودش چی گفت 

ممکنه زگیل باشه ممکنه اسکین تگ باشه که آدم وقتی چاق میشه در میاد مثل زگیله اما زگیل نیست چربی پوسته که به شکل زگیل در اومده . اینم بهت بگم زگیل ها در ۸۰ درصد موارد بعد دو سال به طور کامل از بدن دفع میشه فقط این مهمه که ایمنی بدنتو بالا ببری