2777
2789
عنوان

آرایش برای مراسم عزاداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 32 پست
این لباس محلی ماس..تو مراسما اینجوری هم میپوشن زنا...شاید زیور آلاتشو نبندن و زلفشون ساده باشه ولی چ ...

اره لباس شون خوشگله 

چون خودم لرم میگم آرایش کمرنگ کن که کسی متوجه نشه 

به جای رژ لب ، بالم لب بزن

مژه هاتو فر کن یکم ریمل بزن

ضدآفتاب کرم پودر دار بزن

عالی میشی 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

دوس داشتم انقد خوشگل بودم ک بدون آرایش میرفتم بیرون😪اگه پوستم سفید بود زیاد مشکلی نبود یا اگه یکدست ...

خخخ خوبه دیگه

مطمئنم خوشگلی ولی اعتماد به نفس نداری در کل آدم وقتی آرایش داره صورتش شاداب تره

کاربر قدیمیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ختم و عزاداری و اینا هم آرایش همیشگیمو میکنم. خط چشم، ریمل، خط لب، رژ رژ و خط لب رو نود و تناژ ق ...

دیروز رفتم مراسم تا همه آرایش کردن من فقط آرایشم کم بود حتی اقوام خیلی نزدیکشم آرایش پررنگ داشتن...فردا سومه و دوباره میریم..میخوام آرایش همیشگیمو داشته باشم اگه هستی عکس بزارم ببین این آرایش بده

خوبه. خط چشم خیلی جلوه خوبی به صورت میده.  فامیل خواهرشوهر درجه چنده ؟ 😁 راحت بگیر و شیک برو ...

عشق سابق شوهرم اونجاس وگرنه اصن آرایش نمیکردم...اقوام خیلی نزدیک همون خانمه و انقد آرایش کرده بود 

نه اصلا بدون ارایش نرو.  رژ خوب هم بزن. خیلی نسبت دوره ختمشون

شما ک عکسمو دیدی ب نظرت چطور آرایش کنم مدل مو چی بزنم...من اصن ماهی یه بارم بیرون نمیرم اصن نمیدونم چطور ب خودم برسم ..اون ارایشو دیدی؟نهایت آرایش منه😅