2777
2789
عنوان

آرایش برای مراسم عزاداری

1769 بازدید | 32 پست

فردا مراسم عزاداری فامیل شوهر خواهرشوهرمه...

اولین باره منو میبینن..همه اقوام شوهرنم میان حتی عشق سابق شوهرمم میاد...ب نظرتون آرایش در حد رژ قهوه ای و یه پنکیک و خط چشم مخفی ک پیدا نباشه بده؟بدون آرایش یجوریم..ممنون میشم نظر بدید

من ختم و عزاداری و اینا هم آرایش همیشگیمو میکنم. خط چشم، ریمل، خط لب، رژ

رژ و خط لب رو نود و تناژ قهوه ای انتخاب میکنم اوکی به نظر میرسه.

من به پوستم چیزی نمیزنم ولی اگه عادت داری رژگونه کرم اینا بزنی بزن. خط چشم و ریمل هم از نظر من اوکیه، لزومی نداره مخفی باشه کشیده بکش.

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه به نظرم رنگ رژت رو یه رنگی انتخاب کن ک خیلی مشخص نباشه و تیره باشه

دوس داشتم انقد خوشگل بودم ک بدون آرایش میرفتم بیرون😪اگه پوستم سفید بود زیاد مشکلی نبود یا اگه یکدست بود..یه رژ قهوه ای تقریبا گوشتی پررنگه دارم اونو میزنم انگار لب طبیعیه

من ختم و عزاداری و اینا هم آرایش همیشگیمو میکنم. خط چشم، ریمل، خط لب، رژ رژ و خط لب رو نود و تناژ ق ...

من قبلا میرفتم قبرستون همیشه آرایش کامل داشتم ولی تو مراسم زیاد شرکت نکردم...میترسم خواهرشوهرم چیزی بهم بگه..آخه خودش در حالت عادی هم آرایش نمیکنه..

من قبلا میرفتم قبرستون همیشه آرایش کامل داشتم ولی تو مراسم زیاد شرکت نکردم...میترسم خواهرشوهرم چیزی ...

عزیزم چیزی گفت بگو ناراحتید برم؟ بعدم بگو من اگه قصد بی احترامی داشتم میکاپ کامل میکردم رژ قرمز میزدم سایه میزدم میومدم. اقوام نزدیک نیستن که بخوام گریه اینا کنم ارایش نکنم

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

ما که بی احترامی می‌دونیم ، مهمون آرایش کنه برای مراسم عزا

حالا تو باید ببینی رسم خانواده شوهرت چیه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

عزیزم چیزی گفت بگو ناراحتید برم؟ بعدم بگو من اگه قصد بی احترامی داشتم میکاپ کامل میکردم رژ قرمز میزد ...

آره همینو میگم...من حتی موهامم مشکیه...این آقا چند وقت تو بستر بیماری بود دکترا جوابش کرده بودن..میخواستم موهامو رنگ کنم گفتم شاید فوت کنن رنگ نکردم گفتم زشته تو مراسم موهام اونجوری باشه ‌..

ما که بی احترامی می‌دونیم ، مهمون آرایش کنه برای مراسم عزا

من مراسم طایفه شوهرمو تا حالا نرفتم..ولی طرفای خودمون غریبه ها حتی با آرایش غلیظ هم میان مراسم و کسی ب دل نمیگیره ولی درجخ یک رو ناراحت میشیم بخوان ارایش کنن...ولی ابرو و اینا هم پیش ما عیب نیس ک بردارن...بعصیا ابرو هم اصلاح نمیکنن تا چهلم

من مراسم طایفه شوهرمو تا حالا نرفتم..ولی طرفای خودمون غریبه ها حتی با آرایش غلیظ هم میان مراسم و کسی ...

منکه خودم مشکلی ندارم ولی خب اطرافیان و فامیل ها میگن حتی موهات هم پیدا نباشه 

احترام به فوت شده اس...

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

منکه خودم مشکلی ندارم ولی خب اطرافیان و فامیل ها میگن حتی موهات هم پیدا نباشه  احترام به فوت ش ...

اوهوم.. این مرحوم خدابیامرز هم خیلی جوون بود..خودمم دلم راضی نیس ظاهرم دغدغه م شده..ولی عشق سابق شوهرمم میاد مراسم میترسم منو باهاش مقایسه کنن ..من ابروهام کم پشته و پوستم گندمیه و هیچ تتو و آرایش دائمی ندارم کاملا نچرالم..ولی اون فیبروز کرده و تتوی لب داره ...خط چشم دائم داره ..کلا ارایش دائم داره...موهاشم بلوند کرده..لباس محلی لری هم میپوشه ک خیلی آدمو خوشگل میکنه...من انگار دختر دبیرستانیم..لباس محلی هم بدم میاد بپوشم تو گوگل بزن لباس محلی لری نورآباد...انقد خوشگله..هم روم نمیشه بپوشم هم شوهرم بدش میاد..چون لاغرم انگار عروسکا میشم و مث زنا نیستم تو لباس محلی..

این لباس محلی ماس..تو مراسما اینجوری هم میپوشن زنا...شاید زیور آلاتشو نبندن و زلفشون ساده باشه ولی چادر نازک میپوشن رو این لباس...برا لاغرا خیلی جلوه داده برا همین میگم زشته من بپوشم انگار میخوام برم عروسی