2777
2789

سلام من واقعا خیلی برای کنکور زحمت کشیدم و پشت کنکور موندم الانم چهارماهه افسرده شدم و دست و دلم به هیچ کاری نمیره احساس پوچی دارم نه سرکار میتونم برم نه میتونم درس بخونم با خودم میگم وقتی انقدر تلاش کردی و چیزی که میخواستی نشد دوباره بخونی هم همین میشه 

رفتم یه رشته بدون کنکور ثبتنام کردم که اونم دوست نداشتم و انصراف دادم 

تصمیم گرفتم سوالات کنکور رو بخرم 

شما دلیلی دارید که چرا میگن اشتباهه

البته دوسال هست که طرفو میشناسم که سوال میده ولی امسال واقعا دیگ نمیتونم پشت بمونم و تواناییشو ندارم میشه راهنماییم کنید کار درست چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ان فکر کن ک با این کار میتونی یکی رو مثل خودت افسرده کنی و تا اخر عمرت باید عذاب وجدان داشته باشی

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اکثرا فیکن پولت هدر میره 

و اگه هم راست باشه حتی اگه رتبه یک کنکور بشی باز ته دلت احساس پوچی میکنی چون به ظاهر موفق به نظر میای و همه ازت تعریف میکنن ولی خودت میدونی این تعریفا نتیجه زحمتای خودت نیست

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

فقط یه لحظه فکر کن اونی که توی فقر و نداری با چندتا کتاب صد خودشو میزاره و میخونه چون تنها راه نجاتشه و قبول نمیشه و کلی افسردگی بعدش  

و تویی که صدها ملیون میدی سوالارو میخری 

چطوری میتونی بعدها که به شغل و درآمد رسیدی ازش ایتفاده کنی؟ چطوری از گلوت میره پایین؟ 

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
به ان فکر کن ک با این کار میتونی یکی رو مثل خودت افسرده کنی و تا اخر عمرت باید عذاب وجدان داشته باشی

همه اینا رو متوجه ام ولی بازم ته دلم میگم اینهمه ادم راحت دارن میگیرن و با پارتی بازی ایندشون تضمینه چرا من یکی از اونا نباشم 

اخه فقط کنکور نیس بحث نهایی هم هست

من اگه باشم اینکار رونمیکنم اونایی که تمام امیدشون به کنکوره 

شب وروز تلاش میکنن ازخوشیشون میگذرن 

حقشون ضایع میشه عذاب وجدانم میگیری 

اگه قبولم بشی چون با تلاش وسختی به دستش نیاوردی قدر موقعیتتو نمیدونی

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟