2777
2789

تا اینکه پیش خودم فکر کردم اکه کسی واقعا نیازمند نباشه میاد دستش جلو دیگران بلند کنه امروز یه خانم خیلی پیر تو مغازه از مغازه دار کمک میخاست من بهش کمک کردم مغازه دار خجالت کشید اونمپول داد پیرزن ک نگام کرد دعام کرد انقد حالم خوب شد اگه اون پیرزن درآمد داشت ک تو این سن گدایی نمیکرد شما هم تا میتونین به اینجور افراد کمک کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر ساده ای چندسال پیش یه پسر بچه رو گرفته بود که از همین گدایی تویه ساعت ۵۰۰ دراورده بود یا یه خانومه رو گرفته بود که هرروز از یه شهر میرفت یه شهر دیگه گدایی اونم باهواپیما گندش درومد چه خونه و زندگی توپی داره تو شهرشون 

بنظرم ، وقتی کسی از ما درخواست کمک می‌کنه ، مثل همین گداها ، اگه داریم پول ، ی مقدار بدیم بهشون 

قرار نیست که یک نفره کل گداها رو بفرستیم سرکار که بگیم برن کار کنن‌..

بهتره اگه میتونیم کمک بذیم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

اره واقعا ب سالمندان اونم نه همشون کمک کنی خوبه 

اما بچه ها و این جوونا اصن 

چون بچه ها ک زیر نظر ی سری دیگه کار میکنن و جوونام ک گشادن 

مامانم ی سری ب ی مرد پیله ک ۳۵ سالش بود و اومده بود گدایی پول داد اقتاده یود دنبالمون بعد اعصتبم خورد شد گفتم برو کار کن گفت بخدا زلزله اومده اومدم اینجا مار کنم بهم کار نمیدن 

چرت میگفت 

الان ب افغانی جماعتم کار میدن چیشد ب تو ندادن 🤦‍♀️