2777
2789
عنوان

ایفو ن۱۳

255 بازدید | 29 پست

دوستان من درصد باطریم طی ۷ الا ۸ ماه رسید به ۹۸ درصد ..این پرصد عادیه برای ۱۳ نرمال؟قبلا مدلای پایین تر زود تر خالی میشدن ولی میگفتن ۱۳ نرمال باطریش قوی تره..اگه میشه راهنمایم کنید لطفا ممنونم

بله عادیه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز یهو به سرعت برقو باد شارژش افت کرد بعد رفتم هلث باطریشو دیدم امروز شده ۹۸

یعنی دیروز ۱۰۰ درصد بود سلامتیش 

امروز شد ۹۸؟

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
یعنی دیروز ۱۰۰ درصد بود سلامتیش  امروز شد ۹۸؟

نه خیلی وقت بود ۹۹ بود امروز یهو شد ۹۸ ولی افت باطریش شدید بود ترسیدم این افت باطری یهوییش برام سواله..برای شما پیش اومده؟

همینجوریه

برای من ۹ ماه طول کشید تا شد ۹۷

ولی یک سال بعدش شد ۸۹

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
نه خیلی وقت بود ۹۹ بود امروز یهو شد ۹۸ ولی افت باطریش شدید بود ترسیدم این افت باطری یهوییش برام سوال ...

نه واقعا حالا شاید اون یبار اینطوری شده 

دوباره شارژش کن ببین زود تموم میشه؟

اگه زود تموم شد باز ببرش تعمیر گاه 

من از پارسال ۱۳ خریدم هنوز استفاده نکردم

خیلی پشیمونم کاش سامسونگ میخریدم

بخاطر افت باتری خیلی بدم میاد ازش

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

پس چرا برای من انقدر بد شده اردیبهشت گرفتم ۹۰ شده

چجوری شارژش میکنی؟

من ۲۰ میزنم تو شارژ ۸۰ جدا میکنم

راستی سافاری و استفاده از دوربین هم خیلی باتری مصرف میکنه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چجوری شارژش میکنی؟ من ۲۰ میزنم تو شارژ ۸۰ جدا میکنم راستی سافاری و استفاده از دوربین هم خیلی باتری ...

منم هیمنجوری استفاده میکنم ولی خیلی زود اومد پایین نمی دونم چیکار کنم 

[QUOTE=332639290]پس چرا برای من انقدر بد شده اردیبهشت گرفتم ۹۰ شده[/QUOTEشارژرتو سریع تررررر عوض کن ..شارژرت اختمالا فیکه ..وگرنه ختی برنامه ها هم نمیتونن اینقد سریع باطری رو بیارن پاین

عهههههه؟؟؟بخخاطر شارژر نیست؟

نه کلا ایفون باتریاش همینجوریه

تازه به نظرم ۱۳ خوبه باز

من ۱۱ داشتم اونکه خیلی زود باتریش داغون شد

اگه این باگ ها رو نذارن من و شما مجبور نمیشیم گوشیمون رو عوض کنیم دیگه

من واقعا از گوشیم راضیم اگه بخوام عوض کنم فقط بخاطر باتریه