2777
2789
عنوان

ایفو ن۱۳

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
چجوری شارژش میکنی؟ من ۲۰ میزنم تو شارژ ۸۰ جدا میکنم راستی سافاری و استفاده از دوربین هم خیلی باتری ...

منم دقیقا مچل شما عمل میکنم باور کنین 😔ولی هلث باطریشو که میبینم کم شده انگار از جون من کم میشه🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی بین ۲۰ تا ۸۰ همش نگه داشتمش خوب بود تا الان برام 

طبیعیه سلامت باتریش 

برا گوشی منم بعضی وقتا زود شارژ خالی می‌کنه

دوباره شارژش کن درست میشه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
من از پارسال ۱۳ خریدم هنوز استفاده نکردم خیلی پشیمونم کاش سامسونگ میخریدم بخاطر افت باتری خیلی بدم ...

ببین من پشیمون نیستم از خریدنش گوشی خوبیه ولی باید بقول یکی از دوستان یه باگ داشته باشه که ادم باعث بشه عوضشکنه...مثلا سامسونگ کیفیتدوربینش افت میکنه 

ببین من پشیمون نیستم از خریدنش گوشی خوبیه ولی باید بقول یکی از دوستان یه باگ داشته باشه که ادم باعث ...

اخه خیلی سریع باتریش افت میکنه

دوربین انقدر به سرعت پایین نمیاد

من S7سامسونگ داشتم قبلا الان گذاشتم کنار ولی هنوزم دوربینش با کیفیت

آیفون رو از اول خریدم با باتزیش مشکل داشتم خیلی زود خالی میکرد

گذاشتم توی جعبه اش و استفاده نمی کنم اصلا

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

اخه خیلی سریع باتریش افت میکنه دوربین انقدر به سرعت پایین نمیاد من S7سامسونگ داشتم قبلا الان گذاشت ...

کلا میدونی سامسونگ شیاعمی همیشه باطری های قوی میزنن ولی خب من سامسونگ قدیما داشتم خدایی عالی. بود جی ۷بود

خدا خیرت بده ترسیدم ممنون که گفتی🥺

ممنون وظیفه بود ❤️🌷

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.