2777
2789
عنوان

یه سواااال

90 بازدید | 9 پست

چند سال قبل پسر خالم توی یه گروه منو عضو کرد، ترک کردم. معمولا گروه هایی با جمعیت زیاد و هر کسی جلو دست ش بود عضو میکرد، احساس میکنم نگاهم نمیکنه که چه کسی رو عضو میکنه. خلاصه گروه پر از دختر و پسر که باهم چت میکردن، من یه بار یا شایدم ۱ یا۲ بار بدون اینکه چیزی بگم ترک کردم، بار بعدی عصبی شدم گفتم میشه لطف کنین دیگه منو عضو این گروه های چرت و پرت تون نکنین، از بعضیا که انتظار نمی رفت که اینجوری باشید و... از این حرفا ولی در همین حد تو گروه گفتم و ترک کردم. خیلی احساس بدی دارم، حس میکنم خیلی بد گفتم، اصلا نباید چیزی میگفتم. مال ۲ سال پیش هست ولی من فکرم چند روزه درگیره، کلا نمیتونم رو درس تمرکز کنم،کار ناپسند و زشتی کردم؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
آره
2
15%
نه
11
84%

سلام احتمالا میخواسته امتحانت کنه ببینه میمونی تو اینجور گروها یا نه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا اصلا تو فکر این کارا نیست، میگم که خیلی عضو داره. باهم حرف نمی زنیم اصلا

میدونم بچه های فامیل میخوان مچ بگیرن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)