2777
2789
عنوان

مادرم افکارش خراب و قدیمیه

158 بازدید | 13 پست

من کنار خانواده زندگی نمیکنم تو یه شهر خیلی دور امکان ازدواج سنتی با خواستگاری ورسمی.. ندارم مادرم حرفهای بد میزنه در مورد اینکه با مردی خودم اشنا بشم اصلا عین خیالش نیست داره ۳۵ سالم میشه و تا الان رابطه نداشتم فکر کنم تا ۷۰ هم بشینم بازم هیچ وقت دلش به حالم نخواهد سوخت اصلا نمیدونم چرا براش مهم نیست زندگی من جوونیم تموم شد دهه هشتاد ازدواج کردن الان نوبت دهه نوده این نمیدونم چرا ککشم نمیگزه بعنوان مادر چرا عذاب وجدان نمیگیره

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بختت باز نمیشه مادرت عذاب وجدان بگیره؟😐

خودش عامل بسته شدن بختمه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چرا دوری ؟

خیلی اذیتم کردن ترجیح دادم از پیششون برم چندین ساله

۳۵ سالته و طرز فکر مادرتو واسه انجام ندادن کارای خودت محکوم میکنی؟

ادمی که تا ۳۵ سالگی نتونه مستقل فکر کنه تو ازدواجم موفق نمیشه 

شما شانس اوردی که تا این سن ازدواج نکردی 

وگرنه ازدواجتم بد پیش میرفت

این طرز فکرت که دیگران باعث و ب‌‌انی مشکلاتت هستنو بنداز دور 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
وضع مالیت خوبه؟

خوب که نه در حد شاغل بودن یه کار نیمه وقت دارم 

۳۵ سالته و طرز فکر مادرتو واسه انجام ندادن کارای خودت محکوم میکنی؟ ادمی که تا ۳۵ سالگی نتونه مستقل ...

تا این سن وایستادم بلکه دلش به حالم بسوزه بهم اهمیت بده بگه دخترمو بدبخت کردم سن ازدواجش گذشته چه میدونم مثل مادرهای دیگه بشینه گریه کنه خیر سرش تنها دخترشم ولی ککشم نمیگزه هنوز میگه خواستگار بیاد.. در حالی که شرایط اومدن خواستگار ندارم خودشم میدونه

وضع تیپ و ظاهرت چطوره

اونا اوکیه

فقط از لحاظ خانواده اوکی نیستم یعنی یه دختر بی خانواده حساب میشم

تا این سن وایستادم بلکه دلش به حالم بسوزه بهم اهمیت بده بگه دخترمو بدبخت کردم سن ازدواجش گذشته چه می ...

یعنی چی دلش بسوزه ؟😐

هیچکس برا ادم ۳۵ ساله ای که وایساده دل بقیه براش بسوزه دلسوزی نمیکنه 

نهایتا ته دلش میگه چقد این ادم ۳۵ ساله مهرطلبه 

ول کن این حرفارو 

تو خودت دلت برا خودت نسوخته بعد از بقیه انتظار دلسوزی داری؟

بعد تازه همین الانم ول کن این عقیدت نیستی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
یعنی چی دلش بسوزه ؟😐 هیچکس برا ادم ۳۵ ساله ای که وایساده دل بقیه براش بسوزه دلسوزی نمیکنه  ن ...

خیلی وابسته م به حرفش، از اول اینطوری بار آورده حتی حرفهای اشتباهش هم فکر میکنم باید انجام بدم وقتی بر خلاف حرفش عمل میکنم خیلی از لحاظ روحی داغون میشم وقتی هم طبق حرفاش عمل میکنم روز به روز بدبخت تر

اصلا نمیتونه با زمونه اپدیت بشه منم نمیذاره