2777
2789
عنوان

هدف اینجور پسرا چیه؟

172 بازدید | 9 پست

تا حرف میزنن آبجیاشون میفرستن جلو ؟ میگن آبجیمون میاریم آشنا شیم بریم واسه چیزای اصلی؟ 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

قابل اعتمادن

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدف اینجور پسرارو نمیدونم ولی من بااک فیک پسر زیاد ازاین حرفا به رفیقام میزنم نصفشون منتظرن من برم خولستگاریشون هنو لوندادم ک منم😂😔

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

شاید میخوان که اعتماد کنی البته حتما هم خواهرش نیستا 

نمیدونم که چی بگم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

فکر کردی اگه خواهرش باشه حتما قصدش جدیه .ن بابا عزیزم ،خواهرش باهاش پایست

اره اینم هس ولی جدیدا هر کی میخواد من باهاش باشم میگه ابجیم میارم ببینتت دو سه بار بعد جدی جلو بیایم