2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

202 بازدید | 12 پست

برای طلاق توافقی شوهرم می‌خواد وکیل بگیره که اصلا نیاد برا انجام کارها .. برای توافقات باید خودمون به به توافقی برسیم بعد به وکیل انتقال بده برا کاراش درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو‌ نفره به توافق برسیم بهتر نیس؟ بدون وکیل و واسطه

خب خیلی طول می‌کشه وکیل راحت تر انجام میده . حتی ممکنه نخوان که جلسات مسخره مشاوره رو برید .

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
اونا رو رفتیم تموم شده فقط باید نوبت بزنیم برا دادگاه 

خب پس چیزی نمونده . ببین خواهرانه بهت میگم اگه مرد خوبیه تلاش می‌کنه واسه زندگیتون  اگه پدره خوبیه برای بچه و زندگیت کم نمی‌ذاره یه واسطه بفرست و آشتی کن . واسه من اهل کار نبود فقط خیانت میکرد زندگی براش مهم نبود . مجبور شدم جدا بشم وگرنه جدایی هم کلی داستان داره.

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
خب پس چیزی نمونده . ببین خواهرانه بهت میگم اگه مرد خوبیه تلاش می‌کنه واسه زندگیتون  اگه پدره خو ...

نه تلاش خاصی نمیکرد برا زندگیمون و همیشه جوری رفتار می‌کرد انگار من به زور آوردمش توی این زندگی ..دائما ادای نارضایی ها رو در میاورد ..زندگیمون شبیه یه مرداب راکد شده بود 

الانم که وکیل گرفته زود تر تموم بشه همه چی 

همینجوریشم حس اضافی بودن داشتم چه برسه به اینکه خودم واسطه بفرستم آشتی کنیم 

نه تلاش خاصی نمیکرد برا زندگیمون و همیشه جوری رفتار می‌کرد انگار من به زور آوردمش توی این زندگی ..دا ...

آره عزیزم حق با شماست . تاپیکاتو خوندم انشاالله هر چی که به صلاح شما و بچتونه همون بشه 😍❤️

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
مرسی عزیزم🌹❤️

ولی مطمئن باش یه روزی خیلی پشیمون میشه . فعلا خوش خوشانشه . صبر کن ببین فقط یه روزی التماس می‌کنه که مطمئنم تو دیگه اصلا قبولش نمیکنی

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
ولی مطمئن باش یه روزی خیلی پشیمون میشه . فعلا خوش خوشانشه . صبر کن ببین فقط یه روزی التماس می‌کنه که ...

اره خودمم ایمان دارم پشیمون میشه ولی آرزو میکردم که کاش قبل از اینکه دیر بشه این اتفاق می افتاد 

اره خودمم ایمان دارم پشیمون میشه ولی آرزو میکردم که کاش قبل از اینکه دیر بشه این اتفاق می افتاد  ...

شاید مسیر زندگی و آینده تون با این آدم یکی نیست . فکر کنم اتفاقهای بهتری براتون پیش بیاد . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫