2777
2789

احتمالش هست

صبح حتما برو آز بده.توروخدا اگر مثبت شدی انشاالله 

واسه همه منتظرا دعا کن منم چندروز دیگه باید از بدم.

انشاالله باردار باشی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش هستصبح حتما برو آز بده.توروخدا اگر مثبت شدی انشاالله واسه همه منتظرا دعا کن منم چندروز دیگه باید از بدم.انشاالله باردار باشی

عزیزم منم 9ماهه منتظرم متاسفانه چون امپول hcg زدم باید تا ده روز صبر کنم بیبی هاله ی کمرنگ داره و فکر میکنم اثر امپول هنوز نرفته
انشالله دامن هممون به زودی سبز شه

منم hcg زدم اينماه ٥ روز گذشته دوست دارم برم ازمايش بدم از اينهمه فكرو خيال راحت شم خسته شدم بخدا

من دوز 5000اش و زدم نمیدونم کی از بدن بیرون میره بعضیا میگن تا 10روز هست.

نه علایمی ندارم فقط ترشح سفید

ایشالله که بارداری. برای منم دعا کن. ازبحث لتروزول  و کلومیفن می شناسمت. چه گیری داده بودیم دوتامون   

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
ایشالله که بارداری. برای منم دعا کن. ازبحث لتروزول  و کلومیفن می شناسمت. چه گیری داده بودیم دوتامون

اره اخه باور کن نمیدونی چقدر مطلب خوندم درمورد کلا درمورد هرچیزی سیریش میشم

انشالله شمام به زودی مامان میشید  

بچه ها اين آمپول hcg رو دكتر بهتون داده يا سرخود ميزنيد؟؟؟

آخه من تو اكثر تاپيكا ميبينم اكثر بچه ها ميگن آمپول زديم و يا قرص خورديم...

جريان چيه؟؟

من كه تازه ميخوام اقدام كنم دكترم هيچي بهم نداده بجز يدوفوليك و فيفول🤔

نازيلا جون ايشاالله ماه اول اقدامت باردار ميشي و هيچوقت به اين امپولا احتياج پيدا نميكني عزيزم اصلا فكرتو درگير اينجور چيزا نكن مطمئن باش اگر احتياج بود دكتر برات تجويز ميكرد پس با انرژي مثبت برو اقدام

خداياشكرت....❤️