esoff مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 829 عنوان خانوم ها بیایند سوالی داشتم 👨🦯 122 بازدید | 15 پست اگر بفهمید شوهر آیندتون تو نی نی سایت عضو فعاله میتونید بهش اعتماد کنید و باهاش ازدواج کنید؟...البته از این سوال قصد جسارت نداشتم فقط جهت آگاهی عمومی پرسیدم 👨🦯🙅♂️ 1403/01/01 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 679 ن اصلا مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
lil_kanom عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1040 من شوهرم عضو فعال اینستا بود،هزاران تا دوس دخترم داشتالان نه اینستا داره نه دوس دختر😂روز عقد همه چیو پاک کرد حتی واتساپم نداره نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶
esoff مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 829 من شوهرم عضو فعال اینستا بود،هزاران تا دوس دخترم داشت الان نه اینستا داره نه دوس دختر😂 روز عقد هم ... توبه کرده حتما 😂
هانا_دختری_درمزرعه عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 679 عخ چرا میتوانید دلیل را ذکر کنید ؟:/ چون هرچی مرد دیدم تو نی نی سایت خیلی ببخشید ی مشت هول بودن مرد خوب ندیدم تاحالا تو نی نی سایت:/ مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
esoff مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 829 😅سوال سختیه ولی انسان جایزالخطاست .. ینی بهش نمیگید بده نی نی سایتت رو چک کنم ؟!😅😂
esoff مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 829 از اینکه خودمم میام اینجا ناراضیم اون که عمرا 😐😑😶
ava__1380 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5480 ینی بهش نمیگید بده نی نی سایتت رو چک کنم ؟!😅😂 😂استفاده درست دیگه..باهم میگردیم تو نی نی سایت ک پاشوو جای کج نزاره مشاور سایتمم😌❤
lil_kanom عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 1040 توبه کرده حتما 😂 توبه ک نه ولی وارد زندگی شد.وقتی کسیو دوس داشته باشی انتخابش کنی میگذری از همه چی بخاطرش.زندگی متاهلی شوخی بردار نیس.ادم متاهل تو مجازی هیچچچ کاری نداره ب هیچ دردش نمیخوره،وقتی زنت تو خونت منتظرته تو گوه میخوری تو مجازی بلولی نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶
esoff مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 829 😂استفاده درست دیگه.. باهم میگردیم تو نی نی سایت ک پاشوو جای کج نزاره بله به نظر کار درستیه 😁👌
ava__1380 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 5480 توبه ک نه ولی وارد زندگی شد.وقتی کسیو دوس داشته باشی انتخابش کنی میگذری از همه چی بخاطرش. زندگی متا ... 😂😂 مشاور سایتمم😌❤