2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلمنامه‌نویسی که خانوادم گفتن بدون تحصیل در این رشته هم میشه آدامس داد الان دیگه شغل خاصی مدنظر ندا ...

شما هم علوم علاقه داری هم ریاضی پتانسیل همه رشته هارو دارین واقعا خیلی هم عالی👍نظر خانواده چیه خوب میشناسنتون به نظرشون چیا مناسبه براتون

شما هم علوم علاقه داری هم ریاضی پتانسیل همه رشته هارو دارین واقعا خیلی هم عالی👍نظر خانواده چیه خوب ...

خیلی ممنون☺️

مادرم میگه انسانی ولی پدرم میگه ریاضی

🦋
خیلی ممنون☺️ مادرم میگه انسانی ولی پدرم میگه ریاضی

منم دقیقا خودم میخواستم برم انسانی مامانم هم میگفت انسانی رشته خودش هم بود، ولی بابام اصرار که برو ریاضی الان که دانشجو شدم می بینم بابام واقعا حرفش منطقی تر بود، منتها شما شرایط رو در نظر بگیرین ببینید در آینده چه شغلی هایی خوب خواهند بود برین سمت اونا،هنر رو هم حتما در نظر بگیرین که خلاقیت در همه کار هم خیلی مهمه واقعا. به نظر من البته دیدگاه خیلی از مشاوران هم همینه.

منم دقیقا خودم میخواستم برم انسانی مامانم هم میگفت انسانی رشته خودش هم بود، ولی بابام اصرار که برو ر ...

احتمالا دبیری رو انتخاب کنم چون هم خوب توضیح میدم هم پدرومادرم بهم گفتن

حالا برای دبیری کدوم رشته بهتره؟

اینم بگم درسای مفهومی رو بهتر توضیح میدم

🦋
احتمالا دبیری رو انتخاب کنم چون هم خوب توضیح میدم هم پدرومادرم بهم گفتن حالا برای دبیری کدوم رشته ب ...

دبیری نرین وقتی استاد دانشگاهی هست، اون که بهتره هم از نظر در آمد هم از نظر شغلی، بستگی داره تدریس چه مبحثی باشه، رشته ریاضی درس هاش قاعدتا مفهومی تر هست