2777
2789
عنوان

من روزه میگیرم ولی شوهرم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3933 بازدید | 106 پست
یکی دیگ از دلایلی ک میگن با کسی ازدواج کنید ک از نظر اعتقادی تفاهم داشته باشید

دقیقا درسته 

درک این مسائل واسه دو نفر هم عقیده باشن فقط ممکنه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

!!! نیاز همسر از حکم خدا بالاتره؟! یکی از دلایلی که میگن روزه بگیری اینه که بتونی میل جنسیت رو کنترل ...

چ جالب ک با ۲۵ سال سن همچین چیزیو نشنیده بودم🤣😐

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از خودتون میگید؟ ایه قران میگه ماه رمضان شب میتونید وگرنه روزه تون باطله 

«وَلا تَمْنَعُهُ نَفْسُها وَ اِنْ كانَتْ عَلَي ظَهْرِ قَتَبٍ»، (الكافي، ج 5، ص 507).
زني از پيامبرصلي الله عليه وآله درباره حقوق شوهر پرسيد: آن حضرت فرمود: «بر زن است كه خود را از شوهرش باز ندارد و بگذارد تا وي از او كام بگيرد حتي اگر بر روي كوهان شتر باشد».

وااااای یکم صبر کنه خب. هر شب بعد افطار باهاش رابطه داشته باش بتونی راحت روزه بگیری

من بعد افطار انقد بی حالم انگار کوه کندم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
!!! نیاز همسر از حکم خدا بالاتره؟! یکی از دلایلی که میگن روزه بگیری اینه که بتونی میل جنسیت رو کنترل ...

خودش میتونه کنترل کنه،ولی وقتی همسر نمیتونه؟؟؟

تو قرآن خیلی درباره رضایت شوهر حرف زده.

من اگر جای اسی باشم سعی میکنم رضایت همسرم رو جلب کنم.تا به گناه نیفته

پس نیازه برای درک یسری مسائل بیشتر از خداوند عمر بگیرید 

عه اینم الان فهمیدم که طول عمر خودمونم با درخواست از خدا میتونیم تعیین کنیم😍🤣

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
خودش میتونه کنترل کنه،ولی وقتی همسر نمیتونه؟؟؟ تو قرآن خیلی درباره رضایت شوهر حرف زده. من اگر جای ...

بله منم منظورم اینه اگه همسرشون هم روزه میگرفتن طبیعتا سعی میکردن که در وقت روزه این حس رو کنترل کنن

بله کسی منکر جلب رضایت همسرشون نیستن اما به وقتش یا حداقل به ترتیبی که روزه ایشون باطل نشه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.