و این ماه مبارک رمضان واقعا من اذیت میشم ...نه بخاطر ناهار درست کردن واینا ناهار ایناش رو مرتب میکنم بخاطر رابطه ببخشید یهو ساعت یک و نیم ظهر میگه من رابطه میخام و این موضوع منو ازار میده یا ساعت نه صبح میاد منو ب زور بغل میکنه انقددد احساس گناه میکنم
عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
«وَلا تَمْنَعُهُ نَفْسُها وَ اِنْ كانَتْ عَلَي ظَهْرِ قَتَبٍ» ، (الكافي، ج 5، ص 507). زني از پ ...
ایا توی این شما اسمی از ماه رمضان شنیدی؟ طبق همون گفته پیامبرم روزه با چیزی عمدا باطل شه باید شصت فقیر سیر بشه یعنی باطل کردن روزه جایز نیست باید در شب انجام بشه ، درضمن شما ایه قران رو ول کردید روایت میارید؟ ربطی نداره عزیزم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
ببخشید اینو میگم ولی الان چ کاری از دست ماها ساخته اس؟
جز اینکه توی خصوصی ترین امر شما دخالت کنیم
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
دیگه همسرش حیوان که نیست ادمی زاده کمی جلوی خودش رو بگیره . خدا تو قران میگه من تو رمضان اجازه نزدیکی دادم چون به حرفم گوش نمیدادین مرز احکام رو رد میگردید پس در شب ازادید چون میدونستم به حکمم خیانت میکنین حالا یک انسان اونقدر ضعیفه حتی یه ده دوازده ساعتم نمیتونه تحملل کنه ؟ شما چه اصراری دارید؟