2777
2789
عنوان

به کدوم کاربر دوست داری عیدو تبریک بگی؟😁⁦❤️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 9385 بازدید | 863 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دلبراماوحشی    عزیزدلم کم پیدایی توسایت ولی همیشه منتظرتاپیکات هستم،دخترمهربون سایت ،سا ...

مرسی از اینکه به یادم بودی سال نو مبارک الهی که پر خیر و برکت باشه براتون❤️😘

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

@اوج_آسمان     @غبار۱۲۳۴۵۶     @فس_فس_کنان_آمدم     @دلبراماو ...

دوست خوبم😍 سال نو رو تبریک میگم عزیز دلم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوست خوبم😍 سال نو رو تبریک میگم عزیز دلم

سلام عزیزم 😍

ممنونم مهربونم، نوروز مبارک🌺 امیدوارم که این سال نو بهترین سال باشه برای شما، سالی پر از آرامش، سلامتی، نیک روزی و بهروزی و پر‌ از اتفاق های قشنگ🙏🏻

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@پاستیل_شکری    عیدتون مبارک🌺 با دیدن پروفایلتون یاد عید تو بچگیام میفتم🥺🥰

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک 🥰ای جانم 😍😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ساعت شنی چته اون خانم هر چی میگه لایک میکنی هر چی راجبه قوم لر بد میگه لایک میکنی نکنه کاربری دوم خودشی نی نی یار و واست تگ کنم یا زود بگو دلیل لایک کردن پست های اون خانم چیه داره له قوم لر توهین میکنه چرا لایک میکنی؟

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

ساعت شنی چته اون خانم هر چی میگه لایک میکنی هر چی راجبه قوم لر بد میگه لایک میکنی نکنه کاربری دوم خو ...

عزیزم من خودم به قوم لر علاقه دارم، یکی از دوستامم لره اتفاقا ولی اون حرف اون خانوم که گفت همه ی ایرانی ها تخمشون به لرا برمیگرده خیلی حرف اشتباهی بود!! همه ی اقوام ایرانی اصالت خودشونو دارن!

لایک کردن مشکلی داره؟؟؟ من پستی نذاشتم توی اون سایت!

واسه همون لایک میخواین نی نی یار رو تگ کنید؟ تگ کنین مشکلی نیست!

خواهشا ادامه ی دعواتونو توی تاپیک من نکنید، از اون خانوم ناراحتید چرا میاین اینجا پست میذارید و واسه من میخواید نی نی یار رو تگ کنید! با هر کس مشکل داشتید تگش کنین نه من

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!