2777
2789

عید همه مبارک🥰⁦❤️⁩ از جمله:

@فلفل_شور  @katrin_1  عیدتون مبارک عزیزام😍🥺⁦❤️⁩

@سرمستان   عید توعه موارک خرات چشه تو دله مه

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دخترپرانگیزه   سلام عید شمام مبارک عزیزم🥰

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
وحشی زیباا  آیدا ۰۰ ۷ فاقد نام مستعار  کاربر های خوبی بودن. 😍🤍.

اره موافقم😁⁦👌🏻⁩

ننه من اینجا غریبم    

اخی عزیزم 🥺😂⁦❤️⁩ بیا خودم تگت میکنم

@فلاپسی 😂⁦❤️⁩

انشالله برای همه سال پر برکتی باشه و سراسر پر از سلامتی و آرامش، هیچکس درگیر موضوع سخت و بدی نباشه از جمله وضع مالی، و همه درگیر شادی باشن انشالله 😁⁦❤️⁩

یکی ام نبود ما رو تگ کنه😅😅

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

عیدتون مبارک دوستان عزیز 😍🌱

@نازقولک  

@اوج_آسمان  

@sayeh6859  

@آیه_و_آیماه  

@درخت_الماس  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792