خانوما برای غسل جنابت همه موها ب علاوه سر باید خیس بشع و غسل داده بشه؟؟ ی بنده خدایی میگف فقط سر و بدنشو غسل میده و چون موهاش بلنده هربار ته موهاشو خیس نمیکنه فقط ریشه موهاشو غسل میده...بنظرتون غسلش درسته؟؟؟
برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
همسایه ما میگه غسل مال قدیم بود هیچکس ب حموم اعتقادی نداشت امام ها و پیامبرها بااین روش میگفتن غسل نکنی واجبات حرام و باطله مجبوری حموم میکردن🫤خودشم فوق لیسانس هست.فک کنم اصلا غسل نمیکنه
ببخشید من رفتم دوش گرفتم تو حمام هم یادم بود خواستم غسل انجام بدم اما بعدش یادم رفت حتما باید ...
باید غسل کنی گلم.نیت و ترتیب مهمه
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.