2777
2789
عنوان

ی سوال زنونه18+

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم من یه ناخنم لاک داره پاک نمیشه درسته غسلم؟

خیر

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
نه باید موانع برطرف بشه با ایتون پاک کن

ببخشید من رفتم دوش گرفتم تو حمام هم یادم بود خواستم غسل انجام بدم اما بعدش یادم رفت 

حتما باید اداب غسل انجام داد میخام الان اگه درسته که روزه بگیرم 

همسایه ما میگه غسل مال قدیم بود هیچکس ب حموم اعتقادی نداشت امام ها و پیامبرها بااین روش میگفتن غسل نکنی واجبات حرام و باطله مجبوری حموم میکردن🫤خودشم فوق لیسانس هست.فک کنم اصلا غسل نمیکنه

ببخشید من رفتم دوش گرفتم تو حمام هم یادم بود خواستم غسل انجام بدم اما بعدش یادم رفت  حتما باید ...

باید غسل کنی گلم.نیت و ترتیب مهمه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
همسایه ما میگه غسل مال قدیم بود هیچکس ب حموم اعتقادی نداشت امام ها و پیامبرها بااین روش میگفتن غسل ن ...

اره برای تمیزی ک خ خوبه ولی فک کنم برای سلامتی و اینا هم خوب باشه مثلا بدن ازون حالت برانگیخته در میاد و.... 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔