2777
2789
عنوان

همین الان فهمیدم وسواس فکری دارم😐

234 بازدید | 21 پست

وحشتناکه

مثلا روزی ۶ الی ۷ بار وسایلامو تمیز میکنم از کنار تختم رد بشن میگم اروم رد شید کثیف نشه دوباره با اینکه میدونم فقط رد شدن ولی بازم تمیز میکنم

رو تقارن وسایلام کمی حساسم و حس میکنم ی وسیله ای اینور اونور بشه کل نظم بهم میخوره

از خونه بیرون نمیرم ک مبادا لباسامو از کمد دربیارم و کمد کثیف شه

یا وقتی ی کتابی میخونم قشنگ ی تیکه کاغذ لای کتاب میزارم که اره الان رسیدم صفحه ۶۷ ولی همون موقع سه بار دیگه کتابو باز میکنم و نگاه میکنم که مطمئن شم کاغذه بیرون نیومده و صفحه ۶۷‌ام نمیتونم باور کنم 

به مرگ عزیزام فکر میکنم و بدجوری ب هم میریزم

(این مورد رو مطمئن نیستم ک جزو علائم وسواس باشه یا نه ولی خیلی عجیبه)  مسائل یادم نمیمونه مثلا دیشب میخواستم برم حموم تمام خانواده قبل اینکه برم حموم رفتن بیرون ی چرخی بزنن حتی باهاشون خداحافظی هم کردم ولی تا پامو گذاشتم حموم نمیدونم چن وقت گذشته بود ولی من همچنان فک میکردم همه تو خونن با خودم میگفتم اگه حمومم تموم شد میرم به مامان فلان چیزو میگم!!! از حموم اومدم بیرون دیدم کسی نیست تازه یادم افتاد که همه رفتن و کسی خونه نیست

نگران خودمم واقعا😐😐😐😐!!!!!

وسواس شدید ی کوچولوهم افسردگی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه همدردمو پیدا کردم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

لعنتی همه شاخه ها وسواس رو ک داری تو از من بدتری🤣  من فقط وسواس تمیزی دارم  ولی جدی میگ ...

یا مثلا به خودم اعتماد ندارم

هر شب بخاریو چک میکنم ولی بازم اطمینان ندارم مامانمو از خواب بیدار میکنم ک اونم چک کنه و مطمئن شم

من جدیدا به وایتکس وسواس گرفتم یعنی هفته ای دو تا دبه وایتکس مصرف میکنم همه جا رو وایتکس میزنم 

شوهرم اینسری اومد خونه میگه خونه بوی استخر میده داری چیکار میکنی

وایتکس رو گرفت انداخت دور گفت دیگه نمیخرم با مایع بشور

خودم فردا رفتم سرکوچه خریدم

همش حس میکنم همه جا میکروب داره 

عزیزم منم خیلی وسواس فکری شدیددارم واقعادارم نابودمیشم زندگی نمیکنم ازغصه های الکی واقعابه اوناییکه ...

خیلی بده

حالم از خودمو رفتارام به هم میخوره

عزیزم منم خیلی وسواس فکری شدیددارم واقعادارم نابودمیشم زندگی نمیکنم ازغصه های الکی واقعابه اوناییکه ...

برو دکتر منم اوضاعم خیلی داغونه چند روزه دارو میخورم خیلییی خوب شدم اجازه نمیده ب فکرای وسواس گونه فکر کنم 

این وسواس چک کردنه  مگه استرس داری؟  اصلی ترین عامل وسواس استرس و ژنتیکه

قبلنا داشتم

الان نه ولی فک کنم تاثیرشو گذاشته

بچه که بودم جنگ و دعوای فیزیکی زیاد دیدم الان کوچیکترین صدا رو میشنوم به هم میریزم و تپش قلب میگیرم سریعا سعی میکنم هندزفری بزارم یا برم بیرون که شاهد دعوا نباشم