2777
2789
عنوان

ازدواج و زشتی

324 بازدید | 39 پست

سلام

غمی که از بچگیم همراهمو میخوام بهتون بگم

امیدوارم که بتونید بهم کمک کنید ❤

من از خواهرم خیلی زشت ترم اصلا نگم و از همون موقع فامیل میگفتن دختر بزرگه(ابجیم)یه ادم خوب میاد سراغش و ازدواج میکنه ولی دختر کوچیکه(من)هبچکس نمیاد بگیرش مگر اینکه درس بخونه و به جایی برسه که ادم خوبی بیاد بگیرتش

و این همیشه تو ذهنم بود و از بچگی بر اساس اون رفتم سمت درس و .... تا سال هفتم واس خاطر این موضوع درس میخوندم

و دیگه بعدش شدم شبیه یه اسب رام که صاحبش به راحتی افسارشو میکشه

و تا الان سمت درسم ولی الان این دیدو ندارم که بیاد کسی بگیرتم و اصلا هم بهش فکر نمیکنم ولی خب اعصابم از دست فامیل داغونه

هر موقع نزدیک عید میشیم این افکار از سرم دست بر نمیدارن

و از این موضوع بسیار خوشحالم امسال کنکور دارمو نمیبینمشون

یا هزار تا چیز دیگه

من بدبختو تو سن ۵ سالگی به اندازه یه ادم ۲۰ ساله میدیدن وقتی ۸ سالم بود و با بچه های همسنم که بیشتریاشون پسر بودن بازی میکردن انواع نسبت ها رو بهم میدادن و یه نفر هست که ببخشید ه.رزه هست اون موقع منو به اون نسبت میدادن و میگفتن شبیه اونه تا شد بچه های خودشون به سن من رسیدن حتی روسری هم نمیپوشیدن و تازه با بچه ها هم بازی میکردن

به جز اینا خیلی بلاهای دیگه هم سرم اوردن و هر کار میکنم نمیتونم ببخشمشون 

میشه کمکم کنید؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

یه گوش در یه گوش دروازع

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان بابات مثل مال من بی‌زبون بودن؟

دور از چشم اونا زخم میزدن

به یه بچه ۲ ساله خیلی بی رحمن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

غلد کردن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دور از چشم اونا زخم میزدن به یه بچه ۲ ساله خیلی بی رحمن

متنفرم از جهل و بی‌سوادی. نمی‌دونستن بیشترین تاثیرو تو کل زندگی ادم ۷ سال اول داره و هر بلایی آوردن از نادونیشون بود. فکز کردن چون بچه‌ست نمی‌فهمه.

یه گوش در یه گوش دروازع

ببخشید ولی یه بچه هر کار کنه میره تو مخیلش

من از دو سالگیم به بعد یادمه و چون میگفتن زشتی و ... خب خیلی تاثیر داره یه بچه س دیگه

الان اصلا بهم مهم نیست تازه جوابشونم میدم😂💔

خیلی عوضین

الان چند سالته؟ 

۱۷

نبخش لایق بخشش نیستن خودتو بکش بالا ک با دیدنت کور بشن

تلاشم همینه

شاید باورتون نشه چند وقت پیش دو تا خونواده افتاده بودن تو جون هم دیگه که این شبیه ما نیست شبیه شماست😂💔

بنظرم  همه  یه جوری  خوشگلن   

ولی  خب  ما  تو فامیلا دیدم   کسایی که زیادم  خوشگل  نیست   خیلی  خوشبخت شدن  

به قیافه  نیس 

عروس  عموم  اصلا  قیافه نداره  واقعنی   پسر عموم  خوشگله 

ولی  برای  زنش می میره  انقد  دوستش داره  

تلاشتو  بکن  به یه جایی برسی   دیگ  اونموقع  به قایفه  اهمیت نمیدن  بع  مقام  منسبت  احترام میزارن  

عروس عموم  پزشکه  چهره ای  خوبی  نداره    ولی  بخاطر شغلش  همه بهش  احترام  قائلن   

زیبایی  اصلا  موندگار نیس  و تکرار هم میشه  

ولی  درس  مقام  منزلت  شغل    روز به روز  رفاه میاره  خوشبختی  میاره  

متنفرم از جهل و بی‌سوادی. نمی‌دونستن بیشترین تاثیرو تو کل زندگی ادم ۷ سال اول داره و هر بلایی آوردن ...

دقیقا خیر سرشون همشون از لیسانس بالاتره مدرکشون ادعاشون بالاست فقط 

بینشون فقط مادربزرگ مادریمو دوست دارم اون هیچوقت چیزی نگفت حتی موقعی که سر این موضوع جنگ داشتن چرا جنسیت بچه دختره مادر بزرگم گفته بود خدا به دخترم فرشته داده نمیخوایدش نخواید من تمام وجود میخوامش