2777
2789
عنوان

ی هم دم بیاد

26 بازدید | 4 پست

ب ینفر نیاز دارم باهاش حرف بزنم

تعریف کنم میخوام برم مسافرت با دوستمو خانوادش ولی تو مخین پشیمون شدم از اومدنم

ی دخترم هست جاریم قرار بشه خیلی چندشه من نگفتم ب خانوادم ک ایناهم‌هستن ک حساس نشن

1/تو جمع میگ نمیزارم بچم صد سال بره جایی من بودم عمرا میزاشتم یجوری منو ولگرد جلوه داد

2/من از لحاظ باسن سایزن بزرگترم ازش از روزی ک منو دید فرداش همش از این اسفنجیای خیییلی بزرگ استفاده میکنه

3/دیروز قرار بود امروز صبح بهم خبر بده بریم خرید هیچی نگفت بهم الان ک دیدمش تعریف میکنه برای یکی دیگ بلند امروز رفتم خرید چ درو‌ دافایی بود همه مو‌رنگ‌کرده و فلانو اینا

خب ک چی افرین رفتی نبردی منو خرید من الان بی لباس موندم فک‌کردی

کاراش واقعا داره میره تو مخم

حالااصلا معلوم نیست من جاریش بشم یا ن

کلا ی هفتس من پام باز شده ب خونه ایناو میشناسمشون

همش ازم انتظار دارن کار کنم روز اول خودم پاشدم کمک کردم بعد دیدم اینا انتظار خیلی بیشتر دارن الانم میریم مسافرت دیگ بدتر فک کنم من باید غذا اینا درست کنم و تمیزی کنم

من هنوز راحت نیستم باهاشون بخوام بلندشم داوطلبانه ظرف بشورم و چ میدونم چایی بیارمو کار خونه انجام بدم چیکارکنم دست خودم نیست واقعا معذبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان