2821
2789
عنوان

میکروب معده

6923 بازدید | 21 پست

بچه ها من حدود هشت ماه پیش نفخ شدید داشتم و فهمیدم که میکروب معده دارم دو هفته دارو خوردم خوب شدم الان دوباره همونجور شدم ولی شدتش کمتره رفتم ازمایش دادم منفی بود و سه روز قبلش هم اموکسی خورده بودم میگن تداخل ایجاد میکنه تو جواب ازمایش از  یلدا تا الان درگیرم کم و زیاد میشه بنظرتون برگشته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمال بسیار زیاد تعادل باکتریایی دستگاه گوارش شما به دلیل عفونت معده و استفاده از آنتی بیوتیک که نقش مهمی در بهم زدن این تعادل داره،دچار مشکل شده،حتی اگر بعد از مصرف آنتی بیوتیک دچار این مشکل نشده بودید مرور زمان تاثیر اون رو حتی روی بدن شما می‌ذاره،چون روده مغز دوم ما محسوب میشه،شما باید برای بازیابی مجدد باکتری‌های روده که با آنتی بیوتیک آسیب دیدن برای یک مدت از یک پروبیوتیک مثل فمی‌لاکت استفاده کنید که مزایای بسیاری برای گوارش داره.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
احتمال بسیار زیاد تعادل باکتریایی دستگاه گوارش شما به دلیل عفونت معده و استفاده از آنتی بیوتیک که نق ...

یعنی خوب میشم با همین؟ اخه میگن فمی لاکت برای اسهال خوبه ولی من اسهال ندارم

یعنی خوب میشم با همین؟ اخه میگن فمی لاکت برای اسهال خوبه ولی من اسهال ندارم

اگر یک پروبیوتیک می‌خواید که بصورت تخصصی فقط برای عفونت و التهاب معده باشه می‌تونید از کپسول پایلوشات که یک پروبیوتیک مخصوص مشکلات معده‌ست استفاده کنید، در زمان مصرف هم موارد ذیل رو رعایت کنید:

کپسول پایلوشات یک مکمل پروبیوتیکی است که حاوی ترکیبی از چند سویه مفید از باکتری ها است که می تواند از طریق کاهش جمعیت هلیکوباکترپیلوری (باکتری ایجاد کننده زخم معده) به بهبود زخم معده کمک کند. این مکمل نه تنها تاثیرات منفی بر روی معده و کبد ندارد، بلکه برخی مطالعات اثرات مفید آن را نیز گزارش داده اند. مقدار مصرفی پایلوشات دو کپسول در روز است که بهترین زمان مصرف آن نیم ساعت قبل از وعده غذایی با مقدار کافی آب است.

صرف پایلو شات به همراه آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند باعث ایجاد تداخل در جذب هر دو محصول شود. به منظور جلوگیری از تداخل، توصیه می‌شود از مصرف پروبیوتیک‌ها 2 ساعت قبل و 4-6 ساعت پس از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها خودداری کنید.
واقعیت اینه که علم پروبیوتیک‌ها نوپاست و در حال حاضر با آزمون و خطا میشه به پروبیوتیک مناسب هر شخص دست پیدا کرد.
این پروبیوتیک رو متخصص‌های گوارش هم همراه داروهای معده تجویز می‌کنن و برای‌ها خیلی هم خوب جواب داده، شما هم استفاده کنید و خودتون نتیجه رو ببینید.

اگر یک پروبیوتیک می‌خواید که بصورت تخصصی فقط برای عفونت و التهاب معده باشه می‌تونید از کپسول پایلوشا ...

سلام ببخشید اگه لطف کنیندجوابمو بدین.من چهارهفته پیش روزی یبار کهذسرویس میرفتم حالت شل بود.بعد یهذشب کوکو و ترشی خوردم معدم باد کرد و دردهاش شروع شد بصورت خفیف.رفتم دکتر گوارش آزمایش میکروب معده نوشت و مثبت شد .الان حالت اسهال تموم شد.فقط یکم نفخ مونده ایا فقط با همین علامت من باید انتی بیوتیک بخورم؟

سلام ببخشید اگه لطف کنیندجوابمو بدین.من چهارهفته پیش روزی یبار کهذسرویس میرفتم حالت شل بود.بعد یهذشب ...

اصلا به علائم دقت نکنید باید دوره دارو کامل بشه،و الا دوباره عفونت عود می‌کنه، عفونت معده در برخی افراد به آنتی‌بیوتیک مقاومه و با یک دوره هم درمان نمیشه،و بعد از دوره دارو باید دوباره آزمایش بدید که نتیجه مصرف آنتی‌بیوتیک مشخص بشه.

برای نفخ هم از کپسول کربوگل استفاده کنید.

اصلا به علائم دقت نکنید باید دوره دارو کامل بشه،و الا دوباره عفونت عود می‌کنه، عفونت معده در برخی اف ...

مممنونم از پاسخگوییتون.دکتر برام بجز داروهای باکتری.یسری هم برا اعصاب نوشته گفته همه رو بخور.فقط ترسم از این هست نکنه خوب نشم

مممنونم از پاسخگوییتون.دکتر برام بجز داروهای باکتری.یسری هم برا اعصاب نوشته گفته همه رو بخور.فقط ترس ...

خواهش می کنم
عفونت معده مشکل مهمی نیست و خیلی زود درمان میشه ولی اگر ادامه پیدا کنه میتونه به مرور زمان تبدیل به التهاب،خراش و یا حتی زخم معده بشه پس باید اونو خیلی جدی گرفت.
همین که میگید می ترسم که خوب نشم خودش باعث میشه چرخه بیماری طولانی تر بشه و تاثیر زیادی داره، همیشه سعی کنید حتی در زمان بیماری تصور یک آدم کاملا سالم رو از خودتون داشته باشید و همزمان با تصور کردن باید احساس یه فرد سالم و تندرست رو نیز داشته باشید، همین کار خیلی ساده بهتر از هر واکسن و دارویی بهتون کمک می کنه و تحقیقات علمی بسیار زیادی اونو تایید کردن ولی متاسفانه ما همیشه دنبال یه قرص جادویی هستیم که همه بیماری های ما رو که طی سال ها بوجود اومدن در یک شب خوب کنن،حتما در روز برای مشکل اعصاب مدیتیشن کنید و برای شروع کتاب شکست عادتهای کهنه و ماورای طبیعی شدن دکترجودیسپنزا رو مطالعه کنید فایل پی دی اف رایگان اون در اینترنت موجوده و یک نگرش تازه در مورد تاثیر ذهن و احساس روی بدن بهتون میده.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792