2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان

103 بازدید | 19 پست

بچه ها من دو سال پیش ازمایش ذخیره دادم ۲.۵۸ بود

الان یه ازمایشگاه دیگه از دادم ۱۰ بود کدوم باور کنم

نه جوش نه مو زاید نه پریود نامنظم هیچ کدوم ندارم عجیبه ولی تو سونو گفتن pco خفیف با اینکه هر بار فولیکول غالب دلشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجارفتی دولتی رفتی یا خصوصی منم مخوام برم ازمایش هزینه اش چقدر شد مهم نیطت چ روزی از بدی؟

من هر دوبار خصوصی رفتم دوسال پیش فقط ذخیره تخمدان یک میلیون بود الان شده ۲ میلیون و ۷۰۰ فقط ذخیره

اره اگه ذخیره یا پرولاکتین و اینا باشه فرقی نداره هر روزی باشه میشه ولی اگر fsh و lh هم باید بررسی بشه روز دوم سوم قاعدگی برو روز دوم بهتره

من هر دوبار خصوصی رفتم دوسال پیش فقط ذخیره تخمدان یک میلیون بود الان شده ۲ میلیون و ۷۰۰ فقط ذخیرهاره ...

من روزسوم رفتم پرولاکتین دادم طبیعی نمدونم چرا دکتر ننوشته ذخیره تخمدانم بررسی کنه

پرولاکتین با ذخیره تخمدان فرق داره؟

اره فرق دارن پرولاکتین هورمونه که اگ بره بالا از سینه ها شیر ترشح میشه قاعدگی بهم میخوره و کلا باعث ناباروری میشه ولی ذخیره تخمدان یا همون amh بررسی مقدار ذخیره تخمدان و تخمکه

من روزسوم رفتم پرولاکتین دادم طبیعی نمدونم چرا دکتر ننوشته ذخیره تخمدانم بررسی کنه

خب سری بعد رفتی پیشش بگو بنویسه یا از طریق سونو روز یک تا سه قاعدگی هم میشه بررسی کرد ذخیره رو شاید سونو کرده بررسی کرده دکترت

fsh lhپرولاکتین همون ذخیره تخمدان نشونم یده یافرق داره؟؟

فرق داره ولی گمونم اگه کسی ذخیره بیاد پایین که بسمت یایسگی بره fsh خیلی بالا میره تو ازمایشش تا جایی که من میدونم پرولاکتین هم کلا جداست اگه بره بالا تو بدن نلباروری میاره