2777
2789

تصادف مون خیلی بد بود  صحنه تو جاده کمربندی  ال نود با سرعت زیاد میزنه به گاو با حالت بد گاو پخش زمین میشه

بعد ماشین و گاو هر دو تا میان سمت ما  بعد خالم فرمون رو می چرخونه میلیمتری از بغل تیر برق عبور میکنیم  از روی نهر آب می پریم همه اینا .... بعد همه به خالم میگفتن ۱۰۰ تا مردم جای تو بودن نمی تونستن زنده بمونن چجوری زنده موندیم  همه میگفتن ما میمیرم  کسایی ک شاهد اون صحنه بودن باورشون نمیشد اصلا 💔💔😔😔

رفیق صمیمیم  دیروز بهش گفتم هی ساعت تصادف رو ازم می پرسید گفتم ۴/۵ همین حدودا بود  بهم گفت دیشب خواب دیده  شب با خانواده تصادف میکنن ولی اونجا هی میگفتن حوالی ساعت ۵  با اینکه تو خوابش شب بود ولی هی میگفتن ساعت ۵ و گفت شما ها چجوری زنده موندین هر کی جای شما بود می‌ میرد و راننده تون خیلی ماهر بود دقیقا حرف هایی ک ما دیروز به ما ها زدن😐😐😐😐💔💔  دختر خالش هم بود ک دیروز بهش زنگ میزنه میگه ۴ تا ۶ بیرون نرو و خودشم صدقه میده

براش دیروز تعریف کردم اصلا باورش نمیشه فکرش رو میکرد این اتفاقا برای من میفته  فک میکرد یکی از اعضای خانواده چیزی شون بشه    اینم بگم بچه ها دوستم از این خواب هایی ک تعبیر میشه تو واقعیت قبلا هم دیده :)))) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاهرمم خیلی خواباش واقعی میشه..صدقه بدید .انشلا ک چیزی نی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم