تصادف مون خیلی بد بود صحنه تو جاده کمربندی ال نود با سرعت زیاد میزنه به گاو با حالت بد گاو پخش زمین میشه
بعد ماشین و گاو هر دو تا میان سمت ما بعد خالم فرمون رو می چرخونه میلیمتری از بغل تیر برق عبور میکنیم از روی نهر آب می پریم همه اینا .... بعد همه به خالم میگفتن ۱۰۰ تا مردم جای تو بودن نمی تونستن زنده بمونن چجوری زنده موندیم همه میگفتن ما میمیرم کسایی ک شاهد اون صحنه بودن باورشون نمیشد اصلا 💔💔😔😔
رفیق صمیمیم دیروز بهش گفتم هی ساعت تصادف رو ازم می پرسید گفتم ۴/۵ همین حدودا بود بهم گفت دیشب خواب دیده شب با خانواده تصادف میکنن ولی اونجا هی میگفتن حوالی ساعت ۵ با اینکه تو خوابش شب بود ولی هی میگفتن ساعت ۵ و گفت شما ها چجوری زنده موندین هر کی جای شما بود می میرد و راننده تون خیلی ماهر بود دقیقا حرف هایی ک ما دیروز به ما ها زدن😐😐😐😐💔💔 دختر خالش هم بود ک دیروز بهش زنگ میزنه میگه ۴ تا ۶ بیرون نرو و خودشم صدقه میده
براش دیروز تعریف کردم اصلا باورش نمیشه فکرش رو میکرد این اتفاقا برای من میفته فک میکرد یکی از اعضای خانواده چیزی شون بشه اینم بگم بچه ها دوستم از این خواب هایی ک تعبیر میشه تو واقعیت قبلا هم دیده :))))